tiistai 21. elokuuta 2018

Opi astrologiaa! Syksyn 2018 astrologian kurssit

Haluatko oppia astrologiaa helposti?

Vantaan aikuisopiston kurssien ilmoittautuminen on alkanut! Olen innoissani, koska olen tutkinut astrologiaa pitkään, noin 15 vuotta, ja olen myös työskennellyt opettajana lasten ja aikuisten kanssa, ja vihdoinkin voin yhdistää nämä kaksi intohimoani, opettamisen ja astrologian.

Astrologiaa voi hyvin opiskella yksin, mutta kurssilla saat keskeiset tiedot helpossa paketissa. Kursseilla katsotaan myös osallistujien omia karttoja, joten saat suoraa tietoa kartastasi, jos haluat.

Astrologia on niin laaja aihekokonaisuus, että saat siitä eniten irti, kun tunnet itsekin planeettojen ja merkkien perusteet. Muiden kirjoittamien horoskooppien lukeminen on edelleen hauskaa, mutta ymmärrät mitä muutakin erilaiset kuviot voivat tarkoittaa. Luen itse muiden astrologien horoskooppeja, koska on mielenkiintoista nähdä, miten monella tavalla samat kuviot voidaan nähdä.

Kursseilla opit astrologiaa helposti ja nopeasti. Kurssin jälkeen voit tutkia omaa karttaasi milloin vain! Ymmärrät myös paremmin muita ihmisiä jo pelkän syntymäpäivän perusteella. :)

Syksyn kurssini ovat Vantaalla Tikkurilassa opistotalolla (Lummetie 5) ja Tikkurilan lukiolla (Kauratie 4). Opetuspaikkoihin pääsee helposti busseilla tai lähijunalla Helsingistä ja Vantaalta.

Linkki kursseihin:
Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa

*** Kevätkaudella on mahdollisesti tulossa kursseja eri sisällöillä. Kevään kurssien suunnittelu on vielä kesken.

Opi astrologiaa helposti! Astrologian kurssit Vantaan aikuisopistossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti