perjantai 31. elokuuta 2018

Syyskuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Syksyinen horoskooppi

Suurin osa ihmisistä tunsi varmaan jonkinlaista painetta kesäkuukausien aikana, kun sekä Merkurius että Mars perääntyivät. Ja siihen vielä auringon- ja kuunpimennykset päälle. Syyskuu on astrologisesti onneksi ihan erilainen... Vaikeat kuviot loistavat poissaolollaan. Syyskuun alkaessa Mars kerää vielä voimiaan, mutta varmasti muutkin tuntevat energioiden koko ajan palautuvan ja kasvavan!

Syyskuun ensimmäiset kolme viikkoa aurinko liikkuu neitsyessä ja jatkaa elämänhallinta-teemalla. Siitä on varmasti iloa meille kaikille. :) Uusikuu neitsyessä korostaa entisestään neitsyt-teemoja, kuten terveyttä, organisointia, siisteyttä ja liikuntaa.

Uusikuu Neitsyessä

Uusikuu neitsyessä on sunnuntaina 9.9.2018. Kaikki horoskooppimerkit saavat siitä uutta energiaa itsestään huolehtimiseen sekä muiden auttamiseen. Neitsyt on aidosti vaatimaton merkki, joka auttaa mielellään muita siihen kyetessään. Uudenkuun aikaan me kaikki voimme kanavoida neitsyt-energiaa meille tärkeisiin asioihin. Vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon. Voit käyttää uutta energiaa paremman päivärytmin löytämiseen, nurkkien ja komeroiden siivoamiseen, ystävänpalveluksiin, lemmikeistä huolehtimiseen tai vaikka kalenterin päivittämiseen. Edes kerran vuodessa elämä tuntuu olevan hallinnassa. :)

Aurinko siirtyy Vaakaan

Tänä vuonna aurinko siirtyy vaa'an merkkiin sunnuntaina 23.9.2018. Samalla on tietysti syyspäiväntasaus, kun päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Aurinko vaa'assa merkitsee uuden astrologisen ajanjakson alkua. Elämä on ainakin hieman paremmin järjestyksessä neitsyt-jakson ansioista, joten huomio suuntautuu luontevasti toisiin ihmisiin ja tärkeimpiin ihmissuhteisiimme. Vaaka-kausi tuo elämään sosiaalista intoa, kulttuuria, tasapainoa (tai sen etsimistä :) ) ja ylipäänsä kykyä nauttia elämän pienistä ja suurista iloista. Vaaka on hyvin esteettinen merkki, joten kausi sopii sosialisoinnin lisäksi esimerkiksi vaateostoksiin ja sisustamiseen. Kaapeissakin saattaa olla tilaa uusille hankinnoille, kun neitsyt-aurinko on auttanut tyhjentämään niitä...

Täysikuu Oinaassa

Tiistaina 25.9. on täysikuu vaa'an vastamerkissä oinaassa. Aurinko vaaka korostaa sosiaalisten suhteiden, tasapuolisuuden ja diplomatian merkitystä, mutta kuu oinaassa muistuttaa, että muita huomioidessa ei saa unohtaa itseään. Kukaan ei voi elää pelkästään muille, vaan joissakin asioissa täytyy pitää itse puolensa. Täysikuut kuvaavat aina tasapainottelua. Tällä kertaa täytyy löytää kultainen keskitie omien toiveiden ja tarpeiden ja muiden huomioisen välille. 

Syyskuun aikana on hyvä palautua kesästä, jos se otti voimille. Hetken aikaa suurin osa energiasta tuntuu suuntautuvan tulevaisuuteen eikä menneisyyteen. Nautitaan syksystä yhdessä!

~ Liisa
*** Taivaanmerkit-blogin päivityksiä voit seurata myös Facebookissa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti