sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Viikon 36 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Uuden viikon horoskooppi vaikuttaa hyvin lupaavalta. Toisaalta jotkut (kuten esimerkiksi minä) kipuilevat vielä hieman kesän haastavien kuvioiden jälkeen...

Mars on edennyt kohta viikon ja vieläkin on jonkinlainen toipilasaika. Jännää miten Marsin perääntymisen jälkeen uudelleenkäynnistys tuntuu kestävän paljon pidempään kuin merkuriuksen perääntymisten jälkeen. Toisaalta se on ihan ymmärrettävää, sillä Mars perääntyy 18 kuukauden välein ja Merkurius joka neljäs kuukausi. Joka tapauksessa voiton puolella jo ollaan...!

  • Maanantai 3.9. Merkurius muodostaa herkän sekstiilin Venukseen. Ilmassa on kauniita ajatuksia ja ihmissuhteet voivat lempeästi. 
  • Keskiviikko 5.9. Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin. Ajattelu ja viestintä muuttuvat tarkemmiksi ja käytännöllisemmiksi tulevina viikkoina. 
  • Torstai 6.9. Saturnus lopettaa perääntymisen kauriissa. Jos jotkut työkuviot ovat olleet auki tai tuntuneet raskailta, tämä auttaa osaltaan niiden järjestymisessä! 
  • Perjantai 7.9. Merkurius on kolmiossa Uranukseen ja Saturnukseen. Aurinko muodostaa opposition Neptunukseen. Ajatukset liikkuvat käytännöllisellä tasolla kuitenkin innovatiivisesti ja luovasti. Toisaalta kannattaa tarkastaa omat motiivit toimintaan, sillä oppositio hämärtää hetkeksi tarkoitukset. 
  • Lauantai 8.9. Venuksen neliö Marsiin haastaa parisuhteita. Tämä näkyy myös sisäisinä ristiriitoina toisaalta olla ja tehdä mitä huvittaa, ja toisaalta haluna löytää yhteinen sävel muiden kanssa. 
  • Sunnuntai 9.9. Uusikuu neitsyessä. Neitsyt-energia voimistuu, kun sekä aurinko että kuu kohtaavat neitsyessä. Lisäksi Venus siirtyy skorpioniin. Siitä alkaa emotionaalisesti intensiivinen ja syvällinen kausi. 
Astrologisesti perjantai ja lauantai ovat haastavimmat päivät. Molemmat ovat kuitenkin kevyitä päiviä siihen verrattuna, mitä kaikkea viime kuukausina on tapahtunut. Eli henkisesti ja mentaalisesti mennään koko ajan valoa kohti, vaikka syysillat pimenevät. 

Mukavaa viikkoa kaikille!
~ Liisa


*** Jos astrologia kiinnostaa syvällisemmin, kursseille Vantaan aikuisopistolla on vielä paikkoja vapaana! Lisätietoja linkistä: Opi astrologiaa: Astrokurssit 2018 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti