lauantai 8. syyskuuta 2018

Uusikuu Neitsyessä - uusi alku helpommalle elämälle

Huomenna sunnuntaina on uusikuu neitsyen merkissä. Astrologiassa uudetkuut kuvaavat uusia alkuja. Kun kuu ja aurinko yhdistävät voimansa samassa merkissä ja asteessa, vapautuu uutta energiaa, joka auttaa meitä kaikkia.

Astrologiassa neitsyt huolehtii siitä, että asiat sujuvat tehokkaasti. Neitsyt on luontainen organisoija. Elämään tulee lisää tehoja ja tilaa, kun luopuu välillä turhista asioista. Neitsyen merkki auttaa siinäkin. Tämä on kaikille merkeille loistava tilaisuus raivata turhaa elämästä ja organisoida paremmin se, mitä haluaa säilyttää, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Neitsyt auttaa mielellään muita, joten nyt kannattaa tarjota apua ja ottaa sitä myös vastaan.

Uusikuu muodostaa tehokkaat ja avuliaat kulmat jupiteriin ja plutoon. Tämä näyttää harvinaisen voimakkaalta ja tehokkaalta uudeltakuulta. Monet työasiat ja raha-asiat saattavat järjestyä pian uudenkuun jälkeen. Toisaalta se tekee melko tiukan opposition neptunukseen, mikä saattaa aiheuttaa hämmennystä. Se muistuttaa siitä, että kaikki ei ole ehkä selvää ja ihmisten toiveet ja tavoitteet muuttuvat jatkuvasti, vaikka sitä ei itse aina huomaa. Jätä suunnitelmiin myös joustovaraa...


Uusikuu Neitsyessä - lisää tehoja ja selkeyttä elämään*** Taivaanmerkit-blogin päivityksiä voit seurata myös Facebookissa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti