lauantai 29. syyskuuta 2018

Lokakuun Taivaanmerkit -kuukausihoroskooppi

Syksy etenee vauhdilla ja pian alkaa jo lokakuu. Lokakuun transiitit ovat monella tavalla pehmeämmät kuin syyskuun. Se näkyy lokakuun horoskoopissakin. Lokakuu kulkee astrologisesti turvallisia latuja: ensimmäiset kolme viikkoa saamme nauttia auringosta vaa'assa, jossa se tuo sosiaalisia iloa ja myös romantiikkaa. Sitten alkaa aurinko skorpionissa -kausi, jolloin syvennymme itsellemme tärkeisiin aiheisiin. Uusikuu vaa'assa ja täysikuu härässä rytmittävät myös elämää. Tällä kertaa loka-marraskuussa vaikuttaa myös Venuksen perääntyminen, kuten joka kahdeksas vuosi...

Venus perääntyy skorpionissa ja vaa'assa

Venus perääntyy suunnilleen joka toinen vuosi, ja joka kahdeksas vuosi Venuksen perääntyminen tapahtuu skorpionin ja vaa'an merkeissä. Tämän kauden tunnen hyvin, sillä synnyin Venuksen perääntyessä skorpionissa. Se on tavallaan minulla verissä. Venuksen perääntyminen vaikuttaa suorimmin romantiikkaan, mutta myös raha-asioihin. 

Planeetan perääntyminen laittaa sen edustamat asiat ikään kuin tauolle, tai uudestaan harkittaviksi. Siksi Venuksen perääntyessä joudumme miettimään uudestaan ihmissuhteitamme. Mikä pitää ne kasassa? Onko niissä yhä rakkautta? Joskus elämään voi palata vanha rakkaus tällaisen kauden aikan. Ei välttämättä pysyvästi, mutta ehkä tunteiden selvittelemiseksi. Venus liittyy myös siihen, miten paljon arvostamme itseämme tai muita. Siksi kausi voi nostaa pintaan vanhoja epävarmuuksia, mutta auttaa myös selviämään niistä. Venuksen perääntyminen alkaa 5.10.2018 ja se päättyy 16.11.2018.

Uusikuu vaa'assa - parempi tasapaino suhteisiin

Uusikuu vaa'an merkissä on tiistaina 9.10. Se korostaa entisestään auringon vaikutusta vaa'assa. Kuu ja aurinko yhdessä aloittavat uuden kauden tärkeissä, läheisissä ja vastavuoroisissa ihmissuhteissa. Tämä uusikuu kuvastaa myös tasapainon merkitystä kaikessa. Tarvitsemme sopivasti aikaa tärkeille asioille, ja tasapainon menettäminen kostautuu nopeasti. Voimme olla todella onnellisia vain, jos elämässä on tilaa kaikille tärkeille ihmisille ja muillekin asioille ja se vaatii usein organisointia.

Aurinko siirtyy skorpioniin - mitä todella haluat?

Aurinko siirtyy skorpionin merkkiin tiistaina 23.10. Se herättää kysymyksen siitä, mikä elämässä on todella tärkeää. Skorpioni on nimittäin syvimpien halujen merkki. Skorpionin merkki on hyvin musta-valkoinen, kuten tärkeimmät asiat elämässä ovat. Niitä joko haluaa kovasti tai ei ollenkaan. Kun aurinko kulkee skorpionissa, toiveet ja mielipiteet selkeytyvät. Se auttaa hahmottamaan, mitkä ovat tällä hetkellä tärkeitä, pysyviä asioita elämässäsi. Joidenkin asioiden puolesta voi tuntea olevansa valmis kuolemaan. Se kuvaa sitä, miten paljon ne merkitsevät sinulle.

Täysikuu härässä - tauko kaikesta

Auringon siirtymistä skorpioniin seuraa nopeasti täysikuu härässä. Se tulee jo seuraavana päivänä, keskiviikkona 24.10. Täysikuu tarjoaa taas täysin vastakkaisen mielipiteen skorpioni-auringon edustamille tunnelmille. Täysikuu härässä muistuttaa siitä, että asiat tapahtuvat ajallaan. Niitä ei voi kiirehtiä. Se auttaa myös nauttimaan hetkestä, vaikka se suurten tunteiden tai päätösten keskellä tuntuu mahdottomalta. Nyt on kuitenkin oikea aika ottaa tauko kaikesta. Käydä kävelyllä. Syödä rauhassa lounasta. Rentoutua illalla sohvalla lasillinen lempijuomaa, kylmää tai lämmintä, käden ulottuvilla. Mikään ei ole niin vakavaa, vaan Universumilla on taito korjata mahdottomatkin asiat ajan kanssa.

Lokakuun loppu vie meidät syviin tunnelmiin, mutta tällä kertaa turvallisesti. Samalla Venuksen perääntyminen kyseenalaistaa arvojamme, mutta auttaa samalla karsimaan turhia asioita.

Ihanaa lokakuuta kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa


Lokakuun horoskooppi: Aurinko vaa'assa 
ja Venus perääntyy skorpionista vaakaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti