sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Viikon 39 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Aurinko vaihtoi juuri sunnuntaina merkkiä neitsyestä vaakaan. Tehokas järjestely- ja karsimiskausi muuttui sosiaalisesti aktiiviseksi elämäksi. Onneksi molempia tarvitaan, järjestystä ja iloisia tapaamisia! :) Nyt voit palkita itseäsi, jos sait edes jotakin elämässäsi parempaan kuosiin edellisen kuukauden aikana.

Edessä on muutenkin dynaaminen viikko. Tiistain täysikuu oinaassa antaa vauhtia kaikille horoskooppimerkeille, ainakin teoriassa... käytännössä työasiat näyttävät häiritsevän ikävästi.

Viikon astrologiset kuviot

  • Maanantai 24.9.2018: Kommunikaatio on tänään niin vauhdikasta ja tehokasta, että muut eivät välttämättä pysy perässä, kun Merkurius muodostaa kolmion Marsiin. Kirjoita hyvät ideat heti muistiin!
  • Tiistai 25.9.2018: Täysikuu oinaassa nostaa esiin ikuisen ristiriidan oman itsen ja parisuhteen välillä, tai vapauden ja sitoutumisen välillä. Tällä kertaa yhtälöön pitää vielä lisätä työpaineet. Miten aika riittää kaikkeen? Työ, läheiset ihmiset, perhe ja oma hyvinvointikin vaativat aikaa. Tämä täysikuu auttaa meitä pidemmän päälle nostamalla esiin heikot kohdat arjessamme. 
  • Keskiviikko 26.9.2018 Auringon neliö vaa'asta saturnukseen kauriissa haastaa tavoitteet, varsinkin jos ne ovat epärealistisia. Neliö vaikeuttaa myös järkeviä tavoitteita, sillä se paljastaa niiden heikot kohdat. 
  • Perjantai 28.9.2018: Nyt aurinko tekee kolmiota marsiin, eli fyysinen energiataso on korkea! Ylimääräinen energia kannattaa purkaa vaikka ulkoiluun. 
Eli tiistai ja keskiviikko nostavat esiin ongelmia työn ja muun elämän yhteensovittamisessa. Vaikutus ei kestä pitkään, mutta valitettavasti tällaiset päivät ovat stressaavia. Yleensä ne poikivat kuitenkin jälkikäteen hyviä ideoita tilanteen parantamiseksi.

Loppuviikko näyttää jo paljon leppoisammalta astrologisesti. Perjantai on mukava vauhtipäivä, jolloin energiaa riittää työhön ja harrastuksiin. Viikonloppuna tähdetkin lepäävät.... :)

Tsemppiä meille kaikille tähän viikkoon!
~ Liisa

***
Juuri alkaneesta aurinko vaa'assa kaudesta on oma juttunsa linkin takana:
Aurinko ja merkurius vaa'assa - käsi kädessä

Taivaanmerkit-viikkohoroskooppi viikolle 39

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti