maanantai 24. syyskuuta 2018

Täysikuu Oinaassa: omaa tilaa etsimässä

Aurinko ja Merkurius siirtyivät viime viikonloppuna peräkkäin vaakaan. Alkoi sosiaalisesti aktiivinen kuukausi, jonka haastaa heti täysikuu oinaassa. Vaaka korostaa tärkeitä ihmissuhteita, jotka tekevät meistä enemmän kuin olemme yksin. Esimerkiksi läheiset ystävät tai parisuhde tuovat usein parhaat puolemme esiin. Nyt kuitenkin täysikuu vaa'an vastamerkissä oinaassa muistuttaa oman ajan ja tilan tärkeydestä.

Täydenkuun dilemma

Täysikuut yhdistävät vastakkaisia voimia sekä astrologisella kartalla että elävässä elämässä. Täysikuu korostaa yleensä asioiden yhdistämistä, mutta tämä täysikuu toimiikin päinvastoin, sillä se vie huomion takaisin itseen ja omiin kokemuksiin ja omaan tilaan. Ihmissuhteet siis tarvitsevat ihmisiä, jotka osaavat olla myös yksin. Samalla näemme, että suhteet muodostuvat aina erilaisista yksilöistä. Ja vain olemalla oma itsesi myös ihmissuhteesi kukoistavat. Tämä täysikuu valaisee tämän kaiken ihmisistä erilaisissa suhteissa.

Ja työkin vaatii osansa...

Normaalisti täysikuu oinaassa painottaa suhdedynamiikkaa, mutta nyt sen tiukka kulma Saturnukseen kauriissa pakottaa lisäämään työn tai muut velvollisuudet yhtälöön. Eli aika ja energia täytyy jakaa itselle ja tärkeille ihmisille omassa elämässä sekä lisäksi saada riittämään töiden tai muiden tärkeiden asioiden hoitoon. Neliöt kuvaavat aina kompromissien tarvetta. Tämä täysikuu repii ihmisiä moneen eri suuntaan. Onneksi se on sekstiilissä marsiin, mikä tuo kestävyyttä ja energiaa asioiden selvittelyyn. Ratkaisut odottavat kulman takana, mutta prosessi on silti usein raskas. 

Levottomuus ja unettomuus nousevat muuten usein juuri siitä, että täysikuu aktivoi mieltä niin monipuolisesti, yhtä aikaa astrologisen kartan kahdelta vastakkaiselta laidalta. Yritä siinä sitten nukkua… :)

Nautitaan täysikuusta, vaikka se joskus valvottaakin!
~ Liisa

Täysikuu Oinaassa: omaa tilaa etsimässä

*** Taivaanmerkit löytyy myös Facebookista: Taivaanmerkit-facebook-sivu ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti