sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Viikon 40 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tämän viikon horoskoopissa on taas niukasti yhteyksiä taivaankappaleiden kesken. Hyvä niin, sillä ilmassa on muutoksia, joihin on mukava keskittyä rauhassa. Kaksi planeettaa vaihtaa suuntaa. Joillakin alueilla elämän vauhti kiihtyy ja toisaalla rauhoittuu. Työasiat saavat uutta puhtia, mutta tunne- tai rakkauspuolella alkaa hiljaisempi kausi.

Viikon astrologiset kuviot:

- Maanantai 1.10. Pluto vaihtaa suuntaa kauriissa. Pluto on peruuttanut huhtikuun lopusta ja lähtee nyt taas pikkuhiljaa etenemään. Koska se vaikuttaa kauriin merkissä, keväästä saakka jotenkin jumittaneet työasiat saavat uutta puhtia. Muutos ei tapahdu yhdessä yössä, mutta se on varmasti tulossa.
- Keskiviikko 3.10. Merkurius muodostaa neliön heräilevään Plutoon. Tämä neliö näyttää heikot kohdat ajan- tai työnhallinnassa. Sarjassamme asioita, joita en välttämättä haluaisi tietää...
- Perjantai 5.10. Venus lähtee perääntymään skorpionin merkissä. Arvot, ihmissuhteet ja raha-asiat joutuvat uudelleenharkintaan tulevina viikkoina. Vastaavasti jakso ei ole kovin suotuisa esimerkiksi uuden suhteen aloittamiseen, ellei se ole jäänyt aikanaan kesken. 

Venuksen perääntymisestä on tulossa oma juttunsa lähipäivinä! 

Mukavaa ja rauhallista viikkoa kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa

Taivaanmerkit: Viikon 40 horoskooppi


Lokakuun kuukausihoroskooppi on edelleen ajankohtainen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti