sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Viikon 37 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Uusi viikko, uusi horoskooppi

Uusikuu neitsyessä edellisen viikon lopuksi on nostanut tehokkaat ja käytännölliset neitsyt-energiat huippuunsa, ja sen lisäksi tämäkin viikko tarjoaa taas monia hienoja astrologisia kuvioita!

  • Tiistai 11.9.2018 Aurinko tekee sekstiilin Jupiteriin ja kolmion Plutoon, joten se tuo esiin molempien planeettojen parhaat puolet! Kuviot vahvistavat mahdollisuutta positiivisiin elämänmuutoksiin kaikkien astromerkkien elämässä.
  • Keskiviikko 12.9.2018 Nyt Jupiter ja Pluto muodostavat tarkan sekstiilin toisiinsa. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus kohtaavat päättäväisyyden! Tämä on hyvä päivä (ja viikko) erityisesti skorpioneille ja kauriille, jotka saavat lisäenergiaa toimiinsa. Toisaalta venuksen oppositio uranukseen voi tuoda yllätyksiä kaikille. 
  • Perjantai 14.9.2018 Merkurius on oppositiossa Neptunukseen, joten kannattaa varoa liian nopeita johtopäätöksiä. Rationaalinen ajattelu ei ole vahvimmillaan, mutta taiteelliset ja esteettiset vaistot korostuvat. 
  • Sunnuntai 16.9.2018 Merkurius muodostaa kolmion plutoon ja sekstiilin jupiteriin. Ajatuksissa on voimaa ja on varmasti helppo nähdä positiivisia mahdollisuuksia ympärillä. 

Paras päivä on ehdottomasti keskiviikko, mutta hitaiden Pluton ja Jupiterin vaikutus tuntuu koko viikon. Itse asiassa niiden vaikutus on ollut voimakas jo viime viikolla ja jatkuu myös seuraavalla viikolla, joten aikaa muutoksiin on reilusti.

Miltä näyttää? Varsinkin neitsyille, kauriille ja skorpioneille viikko näyttää upealta. Kuulutko sinä näiden onnekkaiden joukkoon? Kyllä tästä tulee meille muillekin merkeille hyvä viikko. :)

Tehokasta ja hauskaa viikkoa kaikille aurinkomerkeille!
~ Liisa


*** Taivaanmerkit löytyy myös Facebookista! Klikkaa Taivaanmerkit - astrologiaa ja horoskooppeja … 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti