perjantai 21. syyskuuta 2018

Aurinko ja Merkurius Vaa'assa - käsi kädessä


Nyt on taas se aika vuodesta, kun päivä ja yö ovat yhtä pitkiä. Samalla monet asiat elämässä etsivät tasapainoa. Tulevana viikonloppuna Aurinko ja Merkurius siirtyvät vaa'an merkkiin melkein käsi kädessä. Vaaka onkin rakastavaisten merkki, mutta paljon muutakin... se kuvaa tärkeitä vastavoimia elämässä sekä tasapainon ja tasapuolisuuden merkitystä.

Aurinko vaa'assa

Vaaka on ilmamerkkinä seurallinen ja johtavana merkkinä aloitekykyinen. Aurinko vaa'assa merkitsee vahvaa kautta kaikille ihmissuhteille ja erityisesti parisuhteille. Vanhat suhteet saavat uutta puhtia ja uudet suhteet kehittyvät tai alkavat nopeasti. Ihmissuhteissa on kyse toisaalta täydentämisestä ja toisaalta kasvamisesta. Liian täydellinen suhde estää kasvamasta ihmisenä. Sen sijaan paljon inhimillisempi, ja realistisempi, sopivan epätäydellinen suhde antaa molemmille tilaa myös kasvaa ja kehittyä.

Vaaka kuvaa myös tasapainoilua muiden asioiden kesken. Toisaalta me ihmisinä tarvitsemme omaa tilaa ja aikaa, toisaalta läheisiä ihmisiä ja suhteita. Nyt alkava vaaka-kuukausi auttaa ottamaan muut huomioon ja löytämään uuden, paremman tasapainon meille tärkeiden ihmisten ja asioiden kesken.

Merkurius vaa'assa

Myös ajattelun ja mielenliikkeiden planeetta Merkurius viettää seuraavat viikot vaa'an merkissä. Se tukee loistavasti auringon toimintaa ihmissuhteiden parantamiseksi. Se auttaa meitä punnitsemaan erilaisia vaihtoehtoja ja tekemään parempia valintoja elämässämme. Merkurius vaa'assa auttaa myös ottamaan muut huomioon paremmin. Joskus täytyy olla itsekäskin, mutta lähiviikkoina on tavallista helpompaa nähdä myös muiden ihmisten näkökulma. 

Ihanaa synttärikuukautta ja onnekkaita auringonpaluita kaikille vaaoille!
~ LiisaAurinko ja Merkurius siirtyvät vaa'an merkkiin viikonloppuna käsi kädessä *** Taivaanmerkit-blogin päivityksiä voit seurata myös Facebookissa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti