sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Viikon 38 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Viikko 38 alkaa tavallaan rauhallisesti, ainakin astrologisesti, koska maanantaina tai tiistaina ei ole kummemmin aspekteja taivaankappaleiden välillä. Rauha on kuitenkin vain näennäistä, koska marsin ja uranuksen räjähdysherkkä neliö kerää jo silloin voimiaan... toisaalta se voi myös puhdistaa ilmaa, mutta ollaan varalta varovaisia.

Toisaalta viikonloppuna sekä aurinko että Merkurius siirtyvät vaa'an merkkiin ja aloittavat vaakojen valtakauden seuraavaksi neljäksi viikoksi. Elämän painopiste siirtyy organisoinnista ja karsimisesta tärkeimpiin ihmissuhteisiin ja sosiaalisiin nautintoihin.


Viikko 38 astrologiset kuviot:

  • Keskiviikko 19.9.2018: Tämä on mahdollisesti onnettomuusaltis päivä, koska Mars on neliössä Uranukseen. Onnettomuudet eivät ole välttämättä fyysisiä, vaan saattavat olla myös verbaalisia tai henkisiä, koska monet ihmiset joutuvat venymään erilaisten paineiden alla. 
  • Perjantai 21.9.2018: Aurinko ja Merkurius kohtaavat ja yhdistävät voimansa vielä neitsyen merkissä. Onko elämässäsi edelleen jotakin turhaa, mistä kannattaisi hankkiutua eroon? Nyt on hyvä hetki tehdä kaikenlaisia järjestelyjä!
  • Lauantai 22.9.2018: Merkurius siirtyy jo vaakaan. Alkaa sosiaalinen kausi, jolloin ihmisiin saa helposti yhteyden :)
  • Sunnuntai 23.9.2018: Aurinko siirtyy myös vaakaan Merkuriukseen seuraksi. Tärkeät ihmissuhteet saavat vihdoinkin ansaitsemaansa huomiota. Myös uusien ihmisten tapaaminen on tavallista helpompaa tulevien viikkojen aikana. Toisaalta Merkurius on hetken neliössä Saturnukseen, mikä pakottaa tarkastelemaan työn ja ihmissuhteiden yhteensovittamista. 

Taivaanmerkit: viikkohoroskooppi viikolle 38 

Miltä tämän viikon horoskooppi sinusta vaikuttaa? Itse odotan jo tavallaan innokkaana tulevaa sosiaalisempaa elämää, vaikka tämä järjestelykausikin tuntuu hyvältä...

Mukavaa viikkoa!
~ Liisa


** Täältä voit lukea lisää myös loppukuusta syyskuun kuukausihoroskoopista! **

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti