torstai 23. elokuuta 2018

Aurinko neitsyessä ja täysikuu kaloissa

Tänään aurinko siirtyy neitsyen merkkiin ja sunnuntaina on täysikuu kaloissa. Astrologiassa neitsyt ja kalat ovat vastamerkkejä, jotka edustavat täysi erilaisia energioita.


Aurinko neitsyessä

Lomat ovat ohi ja arki alkaa. Siihen neitsyt-energia sopii loistavasti. Astrologisesti neitsyt huolehtii järjestyksestä ja organisoinnista. Alkusyksy onkin yleensä täynnä elämän hallinnointia ja elämäntaparemontteja. Tuntuu siltä, että on oikea aika laittaa elämä järjestykseen. Ja niin onkin. Aurinko neitsyessä auttaa meitä kaikkia siinä seuraavat neljä ja puoli viikkoa. Siinä ehtii hyvin siivota kaapit ja alkaa uudestaan kuntoilemaan, tai mitä sitten onkin listalla tärkeimpänä...

Aidoilla aurinko-neitsyillä on tietenkin syntymäpäiväkuukausi. Astrologisesti syntymäpäivä tai auringonpaluu aloittaa uuden kasvu- ja menestyssyklin. Aika miettiä, mitä muutoksia toivot elämääsi. Ja kerrankin muut merkit ymmärtävät sinua ja arvostavat tietojasi! Olet suosittu, Neitsyt!


Täysikuu kaloissa

Muutaman päivän kuluttua on täysikuu kaloissa. Neitsyt suojelee järjestystä. Luova kaaos on taas sen vastamerkin kalojen alaa. Täysikuu pakottaa yhteen nämä näennäisesti täysin erilaiset periaatteet. Nyt haasteena on erottaa milloin järjestys on hedelmällisintä ja milloin kaaos. On aika leikkiä ja on aika siivota leikit pois. Vain sinä tiedät, mitkä asiat elämässäsi kaipaavat nyt siivousta ja missä taas on tärkeämpää antaa luovan kaaoksen vallita toistaiseksi.

Täysikuu muodostaa hyödylliset sekstiilit sekä saturnukseen että uranukseen. Jotka puolestaan ovat kolmioissa toisiinsa ja aurinkoon. Taivaalla on siis suurkolmio maamerkeissä. Se on käytännöllinen, tehokas ja kätevä kuvio, joka auttaa kaikkia järjestelemään elämässä käytännön asioita ja raha-asioita. Täysikuu voimistaa tätä hyödyllistä kuviota omalta osaltaan.

Täysikuu Kaloissa 2018 astrologinen kartta

Tehokasta neitsyt-kautta ja haaveellista täysikuuta kaikille merkeille!
~ Liisa

*** Tämän syksyn Astrologian kursseilla on vielä tilaa. Lue lisää täältä: Opi astrologiaa! Kurssit syksyllä 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti