sunnuntai 26. elokuuta 2018

Viikon 35 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Viikon 35 horoskooppi on paljon rauhallisempi kuin edellisen viikon horoskooppi. Astrologisia kuvioita on todella niukasti. Hyvä niin, tasapaino säilyy universumissa, kun vilkkaat ja rauhalliset viikot vuorottelevat.

  • Maanantai 27.8.2018: Mars kääntyy oikeaan suuntaan eli lopettaa perääntymisensä. Hyvä uutinen kaikille, jotka ovat kärsineet väsymyksestä tai voimattomuudesta kesäkuun lopusta lähtien. Energiataso palaa pian normaaliksi, vaikka siihen voi mennä päiviä tai jopa viikko tai pari.
  • Tiistai 28.8.2018: Merkurius tekee neliön jupiteriin. Riskinä ovat joko liian suuret odotukset tai ongelmien vähättely. Tänään vähemmän on luultavasti enemmän ja virheiden mahdollisuus kasvaa huomattavasti kiireessä...

Tämä oli taas sarjassamme lyhyitä viikkohoroskooppeja. Muina päivinä ei todellakaan ole tarkkoja astrologisia kuvioita planeettojen välillä eikä edes merkinvaihtoja. 

Itse kunkin omalla kartalla saattaa sen sijaan olla vilkkaampaa, varsinkin jos olet neitsyt, härkä tai kauris ja syntynyt merkkisi alussa.

Mukavaa ja aktiivista viikkoa niukasta horoskoopista huolimatta!

~ Liisa

***  Taivaanmerkit-astrologiaa löytyy myös Facebookista....! Sinne tulee välillä lyhyempiä päivityksiä, joten kannattaa seurata sitäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti