perjantai 10. elokuuta 2018

Uusikuu Leijonassa ja auringonpimennys la 11.8.2018

Kesän kolmas eklipsi!

Tämä uusikuu leijonassa on myös auringonpimennys, ja samalla kolmas eklipsi tämän kesän aikana. Ensimmäinen pimennys oli perjantaina 13.7., kun uusikuu oli ravussa. Toinen pimennys, kaikkein voimakkain, tapahtui perjantaina 27.8. täydenkuun aikaan vesimiehessä. Usein eklipsejä on vain kaksi, mutta tällä kertaa saamme nauttia (?!) kolmesta pimennyksestä.

Jos sinusta on tuntunut, että kaikki on muuttumassa nopeasti, et ole yksin... Nämä kolme eklipsiä yhdessä vaikuttavat voimakkaasti melkein kaikkiin astrologisiin merkkeihin.

Uusikuu ja auringonpimennys

Tällä kertaa on uusikuu, joten kuu peittää varjollaan auringon. Kyseessä on kuitenkin osittainen, eikä niin voimakas pimennys kuin sarjan toinen pimennys oli. Tämä eklipsi on loistava mahdollisuus päivittää omia tavoitteita. 

Auringonpimennys luo mahtavat olosuhteet uusille aluille. Mieti ennakkoluulottomasti, mitä haluat juuri nyt? Me ihmiset muutumme koko ajan, ja nämä eklipsit ovat mahdollisuus päivittää itsemme, tai jopa luoda itsemme uudelleen, jos se on tarpeen!

Mikä hidastaa muutosta?

Tällä kertaa uudellakuulla ja pimennyksellä on onneksi vähemmän haastavat aspektit kuin edellisellä pimennyksellä. Tämäkään eklipsi ei kuitenkaan ole ihan ongelmaton... Merkurius on hyvin lähellä kuuta ja aurinkoa. Yleensä se on positiivinen asia, mutta nyt Merkurius perääntyy, joten sillä on rajoituksia. Muutokset kumpuavat todennäköisesti jostakin, mikä on joskus jäänyt kesken tai asiasta, jolle haluat antaa uuden mahdollisuuden. Joku linkki menneisyyteen on nyt tärkeä.

Lisäksi kuu, aurinko ja Merkurius muodostavat tiukan neliön jupiteriin skorpionissa. Jupiter-neliöt liittyvät usein suuruudenhulluuteen. Skorpioni merkkinä taas on joustamaton ja epäluuloinen. Eli kannattaa varoa, etteivät liian negatiiviset odotukset saa valtaa mielessä. Muutoksissa on aina potentiaalia hyvään tai pahaan, ja onneksi voimme itse vaikuttaa lopputulokseen paljon enemmän kuin tiedämmekään.... 

Uusikuu leijonassa ja auringonpimennys la 11.8.2018

~ Liisa

Alla vielä linkit edellisiin eklipsijuttuihin, jos et ole lukenut niitä:

Täysikuu vesimiehessä ja täydellinen kuunpimennys 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti