perjantai 13. heinäkuuta 2018

Eklipsi ravussa 13.7.2018: Pehmeästi mutta päättäväisesti

Perjantai 13. päivä ja eklipsipäivä. No huh... Tai ei sittenkään. Perjantai 13. päivä on ihan yhtä onnekas (tai epäonnekas) kuin mikä tahansa muukin päivä, mutta eklipsit eli auringon- ja kuunpimennykset ovat aina merkittäviä meille kaikille.

Tämä eklipsi tapahtuu ravussa ja aloittaa ihan uuden rapu/kauris-eklipsien sarjan. Eklipsit omassa merkissä vaikuttavat kaikkiin rapuihin ja kauriisiin voimakkaasti seuraavat pari vuotta. Samalla elämä ottaa harppauksia eteenpäin... Parin vuoden päästä ravut ja kauriit elävät entistä tyydyttävämpää elämää. Ja me muut merkitkin saamme siitä silti osamme. :)

Ravun merkki liittyy perusturvallisuuteen, kotiin ja perheeseen. Me kaikki tarvitsemme niitä asioita. Tämä eklipsi vahvistaa niitä osana tasapainoista tunne-elämää. Miettikää jotakuta rapua, jonka tunnette. He ovat äärimmäisen kilttejä ihmisiä. Samalla he ovat hyvin päättäväisiä. En ole koskaan saanut rapua muuttamaan mieltänsä, ellei hän itse sitä halua... Me kaikki tarvitsemme sellaista päättäväistä lempeyttä elämäämme ja tämä eklipsi tuo sitä meille.

Silti siinä on haasteensa... Aurinko ja kuu ovat hyvin tiukassa oppositiossa plutoon, joka sijaitsee kauriissa. Se toimii nyt eklipsin vastavoimana. Se voi olla haastava pomo tai työkaveri, mutta myös joku muu, jonka kanssa on vaikea pitää puolensa. Ainoa keino selviytyä on ottaa emotionaalista etäisyyttä. Provosointiin ei kannata vastata tunteella. Todelliset faktat kyllä selviävät aikanaan ja puhuvat puolestaan.

Samalla eklipsi on osa suurkolmiota vesimerkeissä. Se auttaa rapujen lisäksi myös skorpioneja ja kaloja löytämään positiivisia tunteita ja lisää merkitystä elämään!

Edellinen eklipsi-juttu löytyy tästä linkistä: Kesän 2018 eklipsit eli pimennyksetHeinäkuun horoskooppi tai taivaanmerkit taas löytyy täältä: Heinäkuun astrologiset kuviot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti