torstai 26. heinäkuuta 2018

Merkurius perääntyy Leijonassa 2018

Merkurius perääntyy 26.7.-19.8.2018

Mars on perääntynyt jo useamman viikon ja nyt myös Merkurius lähti perääntymään. Tämä on tyypillisesti kausi, jolloin asioita ei kannata työntää väkisin eteenpäin. Kaikki tapahtuu omalla ajallaan ja painollaan. Merkurius perääntyy yleensä kolme kertaa vuodessa, eli mistään dramaattisesta kaudesta ei ole kyse. Väärinkäsitykset kommunikaatiossa ovat mahdollisia, mutta harvoin mitenkään vakavia.

Merkurius perääntyy leijonassa

Leijonan merkissä oleva Merkurius on aktiivinen ja ennakkoluuloton. Se etsii vastauksia kysymyksiin: kuka minä olen? Ja miten voin parhaiten toteuttaa itseäni? Kun Merkurius perääntyy, se menee asioissa tavallista syvemmälle, joten nyt on mahdollisuus todella päästä ihon alle. Voit löytää uusia, ehkä joskus unohtuneita puolia itsestäsi. Mitä tykkäsit leikkiä lapsena? Millaisia asioita rakastit? Mistä sinulle tuli lapsena tai nuorena hyvä olo?

Uskon, että tiedämme jo varhain, keitä todella olemme, mutta kasvatus ja koulutus hämärtävät sitä. Nyt kannattaa miettiä, mikä tekee sinut oikein onnelliseksi ja palata mielessä myös lapsuuden kesiin ja leikkeihin. Ne ovat astrologiassa leijona-energiaa parhaimmillaan!

Myös Mars perääntyy...

Energiatasolla tämä on mielenkiintoinen kausi, kun myös mars perääntyy. Merkurius liittyy ajatusenergiaan ja mars toimintaenergiaan, joten molemmat voivat olla vähissä aika ajoin. Ollaan armollisia itsellemme... Kauhukuvien sijaan näen tämän kauden mahdollisuutena tehdä todellisia läpimurtoja oman menneisyyden suhteen. Kaikilla on siellä joitakin mörköjä. Hyväänkin peruslapsuuteen kuuluu ristiriitoja. Nyt, kun kaksi henkilökohtaista planeettaa perääntyy, eivätkä työnnä meitä eteenpäin kohti uusia asioita, kuten yleensä, on loistava tilaisuus tehdä kestävä rauha joidenkin vanhojen asioiden suhteen. 

~Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti