tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kesän 2018 eklipsit eli pimennykset


Eklipsit eli auringon- ja kuunpimennykset ovat täällä taas!

Normaalisti täyden- tai uudenkuun aikaan aurinko, maa ja kuu ovat sen verran eri korkeuksilla, että pimennystä ei tapahdu. On vain täysikuu tai uusikuu. Pari kertaa vuodessa kuitenkin aurinko, maa ja kuu ovat samassa tasossa niin, että täydenkuun aikaan maan varjo peittää kuun, tai uudenkuun aikaan kuu osuu tismalleen maan ja auringon väliin, jolloin muodostuu pimennys tai astrologisemmin eklipsi. Pimennys tai eklipsi tapahtuu siis aina uudenkuun tai täydenkuun aikaan, ja on monta kertaa voimakkaampi kuin tavallinen täysikuu tai uusikuu.

Kesän 2018 eklipsit 

Tällä kertaa saamme kolmen eklipsin sarjan normaalin kahden eklipsin sijaan. Tärkeät päivämäärät ovat:
- perjantai 13.7.2018 uusikuu (20 astetta rapua)
- perjantai 27.7.2018 täysikuu (4 astetta vesimiestä)
- lauantai 11.8.2018 uusikuu (18 astetta leijonaa)

Ravut ja kauriit, huomio!

Ensimmäinen eklipsi vaikuttaa voimakkaasti rapuihin ja vastamerkkiin kauriiseen. Jos olet rapu tai kauris, olet yhden elämäsi merkittävän muutosjakson alussa! Eklipsit omassa merkissä (ja vastamerkissä) auttavat löytämään uusia tasoja itsestäsi ja päivittämään elämäsi mahdollisimman merkittäväksi juuri nyt. Tämä eklipsi tuo hieman esimakua toivomistasi muutoksista.

Sekä leijonat ja vesimiehet...!

Leijonat ja vesimiehet sen sijaan ovat tärkeän, parin vuoden mittaisen muutoskauden lopussa. Todella jännittävää. Mieleeni tulee heti parikin tuttua leijonaa, jotka ovat todella saaneet uutta vauhtia elämäänsä. Vesimiehillä muutokset ovat tulleet paljolti lähimpien ihmissuhteiden kautta, mutta ne ovat muutoksina yhtä merkittäviä. Jakson loppusilaus tulee vielä ensi tammikuussa...!

Kohtalokkaat eklipsit?!

Eklipseillä on kohtalokas maine astrologiassa. Eikä turhaan... Ne liittyvät tärkeisiin loppuihin ja alkuihin elämän aikana. Uusiin ihmisiin, paikkoihin, töihin ja harrastuksiin. Minun mielestäni ne vain auttavat eteenpäin, kun joskus itse ei pääse. Eklipsit tavallaan avaavat uusia ovia. Siksi ne ovat myös niin mielenkiintoisia.

Eklipsit omassa aurinkomerkissä ovat aina merkittäviä. Mitä lähemmäs syntymäpäivääsi pimennys osuu, sitä voimakkaampi on sen vaikutus. Ja kyllä tunnet sen, vaikka syntymäpäiväsi jäisi tällä kertaa eklipsien väliin. Ne vaikuttavat muuten samalla tavalla myös nousumerkkiisi!

Mielenkiintoisia pimennyksiä kaikille merkeille!
~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti