sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Viikon 28 Taivaanmerkit: Eklipsiä odotellessa...

Hei!
Tämän viikon horoskooppi näyttää oikein jännittävältä!
Viikon astrologinen päätapahtuma on tietenkin eklipsi eli auringonpimennys perjantaina 13.7. Muutenkin viikko on suhteellisen vilkas, eli planeetat keskustelevat innokkaasti.

Maanantaina 9.7. Merkurius tekee neliön jupiteriin. Neliöt ovat yleensä haastavia, mutta tässä tapauksessa kyseessä on kaksi hyväntahtoista ja ystävällistä planeettaa. Tuloksena onkin suuruudenhulluja suunnitelmia ja keskusteluja. Osaa tavoitteista joutuu ehkä pienentämään myöhemmin.

Tiistaina 10.7. venus siirtyy neitsyen merkkiin. Juhliminen vähenee ja ulkoilu, kuntoilu ja mahdollisesti jopa siivoaminen kiinnostavat nyt kesällä. Miksei kesälomalla voisi myös parantaa kuntoa ja järjestellä kotia tai mökkiä?

Keskiviikkona 11.7. venus ja uranus muodostavat onnekkaan kolmion. Ihana päivä kaikille sosiaalisille tapahtumille!

Torstaina 12.7. aurinko on oppositiossa plutoon. Tämä kuvio liittyy kiinteästi myös perjantain eklipsiin tai pimennykseen. Valtapelit ovat väistämättömiä, eli joku vaatii ehkä jotain kohtuutonta, mutta niiden voima heikkenee, jos niihin ei mene tunteella mukaan.

Perjantai 13.7. on uusikuu ravussa, joka on samalla auringonpimennys, kun kuu osuu maan ja auringon väliin. Pimennykset eli eklipsit ovat voimakkaita, ja tällä kertaa pimennys on osallisena ihanassa ja onnekkaassa vesimerkkien kolmiossa, mutta toisaalta se on tiukasti vastakkain pluton kanssa. Eklipsistä lisää omassa jutussaan piakkoin...!

Lauantaina 14.7. venus juhlistaa viikonloppua muodostamalla kolmion saturnuksen kanssa. Venus, Saturnus ja uranus muodostavat yhdessä suurkolmion maamerkeissä, eli kaikilla härillä, neitsyillä ja kauriilla riittää positiivista energiaa!

Huh, melkein joka päivä tapahtuu jotakin ihan erilaista... Sunnuntai on tavallaan tyhjä päivä, mutta eiköhän silloin riitä sitten ihmettelemistä viikon tapahtumissa ja varsinkin perjantain eklipsissä… :)

Ihanaa ja jännittävää viikkoa on siis luvassa. Kerrothan kommentoimalla tähän tai facebookiin, jos jo tämä eklipsi tuo yllättäviä uutisia?!

t: Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti