sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Viikon 24 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tänä vuonna kesäkuussa ei ole pulaa astrologisista transiiteista ja muutoksista. Luulenpa, että me kaikki olemme hengästyneitä ja helpottuneita, kun tämä kuukausi aikanaan loppuu. No, kolme viikkoa enää jäljellä...

Kesäkuun toinen kokonainen viikko on nimittäin yhtä vilkas kuin edellinenkin viikko. Tällä viikolla merkurius ja venus vaihtavat merkkiä. Merkurius siirtyy tiistaina kaksosesta rapuun ja venus taas liikkuu keskiviikkona ravusta leijonaan. Merkinvaihdot muuttavat yleisiä tunnelmia. Merkurius ravussa tuo kaipuun tuttuihin kuvioihin ja turvallisiin paikkoihin. Venus leijonassa sopii loistavasti lomailuun ja matkusteluun. Sekä tietenkin auringosta nauttimiseen!

Keskiviikkona on myös uusikuu kaksosessa. Se tuo iloa ihmisten tapaamisiin ja vie keskustelut uudelle tasolle. Se aktivoi ajatuksia mukavalla ja hyödyllisellä tavalla. Samalla se kuitenkin muistuttaa edellisen viikon neliöistä neptunukseen, mikä voi luoda joitakin epärealistisia odotuksia. Tai myös purkaa niitä. Joka tapauksessa kannattaa tarkistaa faktat.

Alkupuoli viikosta sujuu oikeastaan mukavien muutosten parissa. Perjantaina ja lauantaina on pari kuvioita, jotka voivat aiheuttaa ongelmia. Perjantaina venus tekee neliön uranukseen. Se voi tuntua häiriönä ihmissuhteissa. Omasta ryhmästä ei löydy juuri sellaista ymmärrystä, jota itse kaipaisi... Lauantaina taas merkurius muodostaa opposition saturnukseen. Joku työkuvio voi tuottaa ongelmia, tai vaikkapa vanhemmuus haastavia hetkiä.

Itse asiassa seuraava viikko, siis juhannusviikko, näyttääkin jo mukavammalta, nyt kun ehdin katsoa tarkemmin senkin transiitteja. Vilkasta on edelleen, mutta painopiste jotenkin iloisempi....!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti