sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Viikon 26 Taivaanmerkit -viikkohoroskooppi

Tämä kuuluu taas luokittelussani kesäkuun stressaaviin viikkoihin... Onneksi mitkään transiitit eivät vaikuta kaikkiin ihmisiin samalla tavalla, vaan osa teistä seilaa näistäkin tyrskyistä läpi edes kastumatta.

Maanantaina venus neliöi jupiteria. Se on sellainen "makeaa mahan täydeltä" -transiitti. Kohtuus unohtuu helposti kaikessa kivassa. Eli varovasti ainakin auringon, herkkujen ja ostosten kanssa, ettei seuraavana päivänä kaduta...

Tiistaina mars aloittaa perääntymisen vesimiehen merkissä. Mars kuvastaa puhdasta toimintaenergiaa, joten oireena voi olla voimattomuus tai väsymys. Varovasti kääntymispäivänä, sillä silloin energiat ovat epätasapainossa.

Keskiviikkona aurinko on vastakkain saturnuksen kanssa. Se voi tuntua masentavalta, koska se usein muistuttaa jostakin, mitä ei ole ehtinyt tai voinut jostain syystä tehdä. Vaikutus ei ole pitkäikäinen, mutta torstain täysikuu valitettavasti voimistaa sitä. Ollaan nyt oikein armollisia itsellemme ja toisille, koska ainahan elämässä on jotain kesken tai puolivalmiina. Toisaalta täysikuu on työpainotteinen. Me kaikki joudumme jollain tavalla miettimään millaisen roolin haluamme työlle elämässämme.

Perjantaina Merkurius siirtyy ravusta leijonaan. Ajatukset ja keskustelut saavat uuden, iloisen ja eloisan sävyn. Se sopii hyvin tuleviin lomiin ja matkusteluun. Uudet ajatukset kiehtovat mieliä. Lauantaina Merkurius taas tekee neliön uranukseen. Se luo häiriöitä kommunikointiin. Ihmiset puhuvat samasta asiasta eri sanoilla tai toisinpäin.

Tsemppiä meille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti