keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Elementit ja ihmissuhteet astrologiassa

Kukaan ei ole pelkkä aurinkomerkkinsä, onneksi, vaan kartalla on monimutkainen yhdistelmä eri merkkejä. Aurinkomerkin perusteella on kuitenkin helppo puhua ominaisuuksista, jotka ovat tyypillisiä eri merkeille. Saman elementin merkeillä on myös paljon yhteistä.

Varoitus: sisältää karkeita yleistyksiä.

Tulimerkeille yhteistä on nopeus, itsenäisyys, uteliaisuus ja uhkarohkeus. Tulimerkit tarvitsevat omaa aikaa ja tilaa myös ihmissuhteissa. He rakastavat uusia asioita. Ihmissuhteissa suurin haaste onkin sopivan vaihtelun tuominen niihin, jottei pitkästyminen rasita niitä liikaa. Oinas on nopein. Leijona on pitkäjänteisin. Jousimies päättämättömin. Mutta kaikki nauttivat uusista asioista itsekseen sekä kumppanin kanssa. Tulimerkit sopivat perinteisesti hyvin yhteen ilmamerkkien kanssa.

Ilmamerkit ovat kaikki sosiaalisia ja usein verbaalisia. Ilmamerkit nauttivat erilaisista ihmissuhteista ja viihtyvät huonosti yksin. Onneksi heillä on usein laaja ystäväpiiri, jottei kaikki sosiaalinen kanssakäyminen ole parisuhteen varassa. Kaksonen on supersosiaalinen. Vaa'alle parisuhde on hyvin tärkeä. Vesimies viihtyy harrastuksissa tai samanmielisten ihmisten kanssa. Ilmamerkit edistävät myös muiden elementtien kanssakäymistä keskenään.

Maamerkit ovat rauhallisia ja käytännöllisiä, kirjaimellisesti maanläheisiä. Ihmissuhteissa he nauttivat erityisesti sen fyysisistä ulottuvuuksista, koska he ovat paremmin kosketuksissa kehoonsa ja aisteihinsa kuin muut elementit. Härkä on yhtä aikaa nautiskelija ja työmyyrä. Neitsyt on sporttinen ja ehtivä. Kauris ottaa työn ja velvollisuudet vakavasti. Yhteistä maamerkeille on luotettavuus ja maalaisjärki. Perinteisesti maamerkit tulevat hyvin toimeen vesimerkkien kanssa.

Vesimerkit elävät tunteidensa kautta. He ovat herkkiä, empaattisia ja heillä on hyvä mielikuvitus. Heillä on paljon henkisiä voimavaroja, joista he eivät aina ole itse tietoisia. Vesimerkit ovat usein varovaisia ja harkitsevia aloittaessaan uuden ihmissuhteen. He loistavat vasta vakiintuneessa suhteessa. Ravulle perhe on erityisen tärkeä. Skorpioni nauttii aikuisten syvällisestä ihmissuhteesta. Ja kalojen on vaikea tietää mitä he haluavat, millaisen suhteen ja kenen kanssa....

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti