lauantai 13. syyskuuta 2014

Mars siirtyy jousimieheen

Mars siirtyy ensi yönä skorpionista jousimieheen. Hyviä uutisia jousimiehille, mutta miksei myöskin skorpioneille... ;) Marsin vierailu omassa merkissä tuo energiaa, mutta se on usein myös rasittavaa aikaa. Kaikki toimii silloin ylikierroksilla.

Yleisesti ottaen mars jousimiehessä tuo uutta energiaa opiskeluun ja tutkimukseen. Opiskelun ei tarvitse olla mitään virallista tutkintoon tähtäävää, vaan se ulottuu kaikkeen uuden oppimiseen mitä tapahtuu läpi elämän. Parasta opiskelua onkin sellainen, missä ei ole mitään kiinteää päämäärää tai päättymispäivää. Energiaa tulee myös lisää matkusteluun ja kontakteihin ulkomaille tai ulkomaalaisiin. Esimerkiksi vieraiden kielten opiskeluun tämä voi olla hyvin tehokasta aikaa.

Henkilökohtaisesti jousimiehille tämä kausi, noin puolitoista kuukautta, on nopean toiminnan ja kehittymisen aikaa. Olet tehokkaampi kuin muulloin. Saat enemmän aikaiseksi, jos haluat. Tiedät paremmin mitä tahdot. Huonoja puolia voi olla kärsimättömyys, onnettomuusalttius ja riitely muiden kanssa. Hyvät puolet voittavat helposti huonot, jos otat hieman malttia mukaan ja keskityt parhaasi mukaan omiin projekteihisi. Niihin voit vaikuttaa nyt, mutta et muiden toimintaan. 

Mars jatkaa matkaa jousimiehestä kauriiseen 26.10.2014. Silloin kauriille alkaa oma erityisen tehokas aika....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti