sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Viikko 37

Hei,
ensi viikko on taas vilkas viikko, varsinkin tähän viikkoon verrattuna. Siihen mahtuu täysikuu ja paljon mielenkiintoisia transiitteja. Täysikuu loistaa tiistaina kaloissa. Koska kuu on kaloissa, aurinko on puolestaan vastakkaisessa merkissä neitsyessä. Täysikuun haaste syntyykin toisilleen lähes vastakkaisten energioiden yhdistämisestä. Neitsyen merkkiin liittyy ahkeruus ja järjestelmällisyys. Kaloihin mielikuvitus ja unelmointi. Yleensä ihmiset kallistuvat liikaa jompaankumpaan suuntaan. Täysikuu auttaa löytämään harmonian.

Keskiviikkona on hämmentäviä hetkiä, kun merkurius tekee neliön plutoon ja venus opposition neptunukseen. Toisaalta merkurius tekee myös sekstiilin jupiteriin, eli joistakin viivytyksistä tai ongelmista voi olla yllättävää hyötyä....

Torstaina taas auringon sekstiili saturnukseen auttaa erityisesti työasioissa. Viikonloppunakin on vaihtelevaa säätä: lauantaina merkurius on oppositiossa uranukseen ja sunnuntaina venus tekee kolmion plutoon.

Eli tiistai on aktiivinen päivä täydenkuun vuoksi. Siitä voi tulla mitä vain.... Keskiviikko ja lauantai näyttävät potentiaalisesti hankalilta päiviltä, ei mitään vakavaa, mutta mahdollisesti viivytyksiä ja väärinkäsityksiä, jotka voivat olla stressaavia. Torstai ja sunnuntai sen sijaan lupailevat mukavia hetkiä, ensin torstai työasioiden suhteen ja sunnuntai enemmän yksityiselämän suhteen.

Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti