maanantai 1. syyskuuta 2014

Uusi viikko, rauhallisia muutoksia

Uusi kuukausi ja uusi viikko. Tämä syyskuun ensimmäinen viikko on hyvin rauhallinen. Merkurius on tehnyt työnsä neitsyessä ja siirtyy vaakaan tiistaina. Se vie ajatukset velvollisuuksista jo kevyempiin ja sosiaalisempiin aiheisiin. Kommunikaatio toimii hyvin merkuriuksen ollessa ilmamerkissä. Se auttaa myös kirjoittamisessa, puhumisessa ja opiskelussa.

Keskiviikkona aurinko ja pluto muodostavat voimakolmion. Ilmassa on paljon käytännöllistä energiaa. Se auttaa erityisesti työasioiden hoitamisessa. Se näyttää mitkä rutiinit tukevat tehokkaimmin pitkän tähtäimen tavoitteita.

Ja perjantaina venus siirtyy leijonasta neitsyeen. Venus liittyy aina elämän iloihin ja sen siirtyminen näyttää painopisteen liikkumisen uudelle alueelle. Venus neitsyessä auttaa nauttimaan järjestelemisestä ja ylipäänsä terveellisemmistä valinnoista. Yhtäkkiä on helpompi luopua turhista tavaroista, herkuista ja vaikka tv-ohjelmista. Äärimmillään sen vaikutus voi olla askeettinen, mutta sopivana annoksena se selkeyttää meidän elämäämme.

Eli viikko on sikäli rauhallinen, ettei taivaalla ole vakavia aspekteja. Toisaalta kuitenkin energia on selvästi liikkeessä planeettojen vaihtaessa merkkejä. Mutta energia on helpommin käsiteltävää ja tuottoisampaa kuin vaikeiden transiittien keskellä. Seuraavalla viikolla onkin sitten täysikuu, eli energiataso nousee sitä kohti... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti