sunnuntai 31. elokuuta 2014

Syyskuun taivaanmerkit

Syyskuu alkaa rauhallisena ja pysyykin sellaisena verrattuna lokakuuhun. Syyskuu näyttää myös elokuuta leppoisammalta. Syyskuusta kannattaa todella nauttia ja käyttää sitä hyväksi erilaisten hommien hoitoon, koska lokakuu näyttää hyvin levottamalta. Lokakuussa tulevat taas eklipsit ja lisäksi merkurius perääntyy. Siinä on sitten tarpeeksi jännitystä yhdelle kuulle. Ensin eletään kuitenkin mukava ja kätevä syyskuu!

Syyskuu jakautuu karkeasti kahteen osaan. Ensimmäiset reilut kolme viikkoa aurinko auttaa meitä neitsyen merkissä. Se auttaa organisoitumaan paremmin ja luopumaan turhista asioista. Hyvä aika kaikenlaiseen siivoukseen ja järjestelyyn sekä aikataulujen säätämiseen. Neitsyt on myös hyvin avulias merkki, joten nyt kannattaa tarjota apua ja ottaa sitä vastaan. Loppukuusta aurinko muuttaa vaakaan, jossa se korostaa ja parantaa ihmissuhteita. Silloin on tavallista helpompi saada aito, tasapainoinen yhteys toisiin ihmisiin.

Tietenkin taivaalla tapahtuu paljon muutakin. Täysikuu loistaa kaloissa 9.9. Se korostaa levon merkitystä muuten ahkeran ja aktiivisen kuukauden keskellä. Loppukuusta 24.9. on uusikuu vaa'assa, joka nostaa tärkeimmät ihmissuhteet uudelle tasolle. Lähiplaneetat ovat jakautuneet eri merkkeihin. Merkurius on suurimman osan kuuta vaa'assa, missä se yhdistää ihmisiä erilaisiin keskusteluihin. Näennäisen kevyetkin ajatustenvaihdot voivat olla hyvin tärkeitä, koska niistä oppii jotain oleellista itsestä ja muista. Venus on enimmäkseen neitsyessä. Silloin vähemmän on enemmän. Kaikki arvostavat enemmän järjestystä ja siisteyttä. Siivoaminen on yhtäkkiä seksikästä....

Mars vaikuttaa ensin vielä kaksi viikkoa ensin skorpionissa ja sitten jousimiehessä. Ensinnäkin se tuo näille merkeille ylimääräistä energiaa. Liika energia kannattaa muuten käyttää johonkin hyödylliseen, vaikka urheiluun, muuten se aiheuttaa turhia riitoja. Yleisellä tasolla se voi ensin syventää tai haastaa suhteita. Raha-asioista voi tulla tavallista helpommin riitoja. Toisaalta se voi puhdistaa tehokkaasti ilmaa tärkeissä asioissa. Puolenkuun jälkeen se tuo lisää halua oppia uutta ja kehittää itseä. Hyvä aika opiskeluun tai harrastuksiin.

Mukavaa ja leppoisaa syyskuuta!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti