lauantai 9. elokuuta 2014

Täysikuu vesimiehessä

Huomenna illalla on täysikuu vesimiehessä. Täysikuut ovat usein tunteellista aikaa, koska ne nostavat esiin hyvin erilaisia asioita, joita elämään täytyy mahtua. Täysikuu vesimiehessä nostaa esiin ristiriidan yksilöllisyyden ja tarpeen kuulua johonkin isompaan joukkoon välillä. Pelkästään yksin ei ole hyvä, mutta kukaan ei halua kadottaa itseään myöskään joukkoon. Kaikki tasapainoilevat enemmän tai vähemmän kahden ääripään välillä. Toiset kallistuvat luonnostaan sosiaalisempaan suuntaan, toiset ovat syntyneet individualisteiksi. Ja nyt eri ääripäät kaipaavat tasapainotusta.

Tähän täysikuuhun liittyy käytännön haasteita. Jotkut velvollisuudet estävät nauttimasta sosiaalisesta päivästä niin paljon kuin voisi. Joku tärkeä taho voi esittää nyt vaatimuksia, joita on vaikea täyttää. Ratkaisut ovat myös matkalla, eli malttia.... Samaan aikaan täysikuu näyttää uusia tapoja nauttia ystävistä ja harrastuksista. Se tuo uutta energiaa ihmissuhteisiin.


Vesimiehille tämä täysikuu näyttää miten tämän vuoden sykli sujuu. Olet nyt puolivälissä ja ehdit vielä tehdä muutoksia kurssiin, jos et ole tyytyväinen siihen. Työkuviot näyttävät tuovan haasteita ja paineita, mutta saat toisaalta uusia ideoita lähipiiristäsi.

Kalat saavat uusia ideoita arjen tasapainotukseen. Kalojen harrastukset ovat usein henkistä laatua ja nyt näet työskenteleekö alitajuntasi sinua vastaan vai ei. Arki näyttää hauskalta ja kiireiseltä, joten on sitäkin tärkeämpää, että varaat omaa aikaa latautumiseen.

Oinaille tämä täysikuu on vuoden sosiaalisin. Näet paljon kavereita ja voit todella nauttia olostasi. Olet itsekin tärkeä voima kaveri- tai harrastusporukassasi. Raha-asiat voivat tuottaa huolta, mutta ne helpottavat keskipitkällä aikavälillä.

Härille tämä täysikuu on tärkeä, koska se kertoo omista tavoitteista. Ne liittyvät uraan ja työhön, mutta härät eivät yleensä halua hallita maailmaa, vaan ennemminkin toivovat rauhaa ja rakkautta kaikille. Kumppani tai kumppanittomuus voi aiheuttaa nyt ongelmia.

Kaksosille täysikuu sopii hyvin reissaamiseen ja/tai opiskeluun. Se on tavallistakin sosiaalisempi täysikuu sosiaaliselle merkille. Velvollisuudet kotona tai työpaikalla voivat estää seikkailemasta niin paljon kuin haluaisit, mutta löydät pian siihen keinon.

Ravuilla täysikuu liittyy moneen limittäiseen elämänalueeseen: taloudellisen vastuun jakamiseen ja samalla luottamukseen ja läheisyyteen ihmissuhteissa. Lapsista tai harrastuksista voi tulla ylimääräisiä menoja, toisaalta uralla on mielenkiintoista kehitystä.

Leijonilla täysikuu osuu vastamerkkiin ja näyttää tilanteen tärkeimmissä ihmissuhteissasi. Pystyt tekemään helposti toivomiasi muutoksia täydenkuun jälkeen. Perhe- tai sukuasiat voivat rasittaa nyt erityisesti. Toisaalta matkustelu ja opiskelu tuovat onnea.

Neitsyillä tämä täysikuu paljastaa miten hyvin pidät huolta fyysisestä kunnostasi ja hallitset arkielämääsi. Tavallaan nyt on lepoaikasi ennen omaa syntymäpäiväkuukauttasi. Toisaalta sinun täytyy palautua ennen uusia alkuja, toisaalta samalla pyörittää arkea.

Vaaoilla on luova täysikuu. Se tuo piristystä arkeen. Kaikki kaipaavat välillä kevennystä ja täysikuu tuo mahdollisuuden pitää hauskaa. Pidä kuitenkin silmällä raha-asioita. Ne ovat arka paikka vuoden loppuun. Toisaalta kumppani voi yllättää iloisesti.... :)

Skorpioneilla tämä täysikuu liittyy perusturvallisuuteen ja hyvänolontunteeseen. Perheen kanssa voi olla ihanaa aikaa. Tai kaverien, jos he korvaavat tällä hetkellä perheen. Olet saanut viime aikoina lisää vastuuta ja se voi painaa vielä, mutta helpottaa koko ajan.

Jousimiehille täysikuu on sosiaalinen. Se suosii arkisia kontakteja, sisaruksia, koulu- ja työkavereita. Alitajuinen, vaikeasti paikannettava tyytymättömyys voi olla nyt ongelma. Toisaalta lapset voivat tarjota mukavia yllätyksiä....

Kauriilla täysikuu näyttää lompakon tilanteen. Harrastukset näyttävät vievän liikaa rahaa tällä hetkellä. Samalla tulee uusia mahdollisuuksia tuloihin, mutta ehkä kumppanin kautta. Ja jotenkin myös kotiin tai perheeseen liittyvä työ voi olla tuottoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti