keskiviikko 6. elokuuta 2014

Tulta ja vettä!

Tällä hetkellä planeetoilla on mielenkiintoinen painotus: melkein kaikki ovat jakaantuneet joko tuli- tai vesimerkkeihin. Eli taivaankappaleet vaikuttavat meihin nyt pääasiassa tuli- ja vesielementtien kautta. Yhteistä tulella ja vedellä on intuition ja tunteiden kuunteleminen. Ne seuraavat sisäistä logiikkaa, jota on mahdoton selittää ulkopuolisille.

Tunteiden ja vaiston varassa eläminen tosiaan yhdistää tulta ja vettä, mutta niillä on paljon erojakin. Tulen energiaa tarvitaan aina uuden aloittamiseen ja rakentamiseen. Se auttaa löytämään elämään uusia asioita. Ilman tulta ei tulisi mitään uutta. Vesi sen sijaan on luonteeltaan puhdistavaa. Se auttaa rakentamaan rauhan menneisyyden kanssa. Se on myös välttämätöntä sisäisen mielenrauhan kannalta. Molemmat ovat hyvin henkilökohtaisia energioita, joita muut eivät näe tai ymmärrä kovin hyvin.

Kartalta puuttuvat siis tällä hetkellä melkein kokonaan maa- ja vesielementit. Pluto kauriissa tuo hieman maata kaikille ja kuun noususolmu vaa'assa hieman ilmaa. Mutta yleisesti ottaen maan käytännönläheisyys ja ilman edustama puhdas logiikka ovat nyt vähissä. Aika ei sovi kovin hyvin faktojen kommunikointiin tai käytännön asioiden hoitoon. Sosiaaliset suhteetkin voivat olla kovilla.  Kaikki vaeltavat enemmän tai vähemmän tunteiden varassa. Jos omalla kartalla on sama painotus, tämä aika saattaa olla hyvin miellyttävää, koska koko maailma toimii jonkin aikaa samalla logiikalla. Jos sen sijaan omalla kartalla on vahva maa/ilma-painotus, tämänhetkinen ilmasto voi tuntua hyvin hämmentävältä.

Kuu vaihtaa merkkiä pian tulisesta jousimiehestä maamerkkiin kauriiseen pluton seuraksi, mutta loput planeetat pysyvät asemissaan vielä parisen viikkoa.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti