maanantai 25. elokuuta 2014

Uusikuu Neitsyessä 2014

Tänään koittaa uusikuu neitsyessä. Uusikuu on aina hyvä alku uusille asioille. Se vaikuttaa ennen kaikkea tunne- ja ajatustasolla. Uudet asiat ovat vielä liian tuoreita nähtäväksi konkreettisesti. Ne syntyvät ensin mielessä ja löytävät sitten vähitellen myös materiaalisen muodon. Isommat muutokset vievät luonnollisesti enemmän aikaa. Pienet näkyvät muutamassa päivässä.


Tällä kertaa uudet alut liittyvät neitsyen hallitsemiin asioihin: terveyteen, työhön, rutiineihin, aikatauluihin, siisteyteen ja järjestykseen. Se auttaa meitä elämään tehokkaammin ja tyytyväisemmin. Kaikille on hyötyä rutiinien päivittämisestä. Arjen hallinta ei ole aina helppoa ja neitsyen merkkiin liittyykin joustava asenne. Kaiken ei tarvitse sujua aina samalla tavalla. Olosuhteet muuttuvat jatkuvasti, joten tehokkain ja taloudellisin metodi vaihtuu samalla. Tarvitsemme sopivasti rutiineja, mutta ne eivät saa orjuuttaa meitä. Liikunta auttaa jaksamaan niin työtä kuin perhettäkin, joten nyt on hyvä aika lähteä ulos lenkille.

Keskikauden skorppareille päivä voi olla tiukka: mars ja saturnus yhdistävät energiansa 17 asteessa merkkiä. Yhdessä ne luovat tinkimätöntä ja aika armotonta energiaa. Skorppareiden psykologinen uudelleen syntymä on jo voiton puolella, mutta tänään joudut ehkä elämään joitakin vaikeita hetkiä uudestaan. Pian olet kuitenkin entistä voimakkaampi.

Hempeämmällä puolella taas venus ja jupiter flirttailevat leijonassa. Joillakin romantiikka voi kukoistaa kaikesta arkisesta huolimatta. Ne muistuttavat siitä, että aina on syytä myös nauttia elämästä kiireiden keskellä. Kaikelle tärkeälle löytyy kyllä tilaa elämästä. Arjen keskellä on myös paljon kauneutta.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti