lauantai 23. elokuuta 2014

Aurinko Neitsyessä - lenkille mars


No niin, lomat ovat ohi, ainakin astrologisesti. Tilastollisestikin suurin osa meistä on palannut jo hommiin, arkeen ja kaikenlaisiin kuntokuureihin niin kropan kuin taloudenkin suhteen. Onneksi neitsyt seuraa merkkinä leijonaa, eikä tietenkään sattumalta....

Astrologiasta oppii, ettei mitään tapahdu sattumalta. Leijona on nautiskeleva merkki, jonka intohimoa, mässäilyä ja tuhlailua tarvitaan tasapainottamaan harkitsevampi ja varovaisempi merkki. Neitsyt-transiitit auttavat huomaamaan, että vähemmän on usein sopivasti. Aina ei tarvitse etsiä äärirajoja, vaan nautintoa voi saada myös hyödyllisistä rutiineista. Siksi seuraava kuukausi on loistavaa aikaa arkirutiinien päivittämiseen ja työhön tai opiskeluun palaamiseen. Nyt on muuta vuotta helpompi aloittaa uusi kuntoilurutiini ja lisätä ruokavalioon kasviksia. Neitsyt on myös sopeutuva ja avulias merkki. Kaikki voivat saada tyydytystä tekemällä pieniä palveluksia muille. Ja erilaiset elämänmuutokset on nyt helppo toteuttaa. Kannattaa miettiä millainen arki on sinusta tyydyttävää. Mitä haluat ehtiä ja saada aikaiseksi?

Auringon lisäksi nyt neitsyessä liikkuu myös merkurius, joka auttaa tekemään harkittuja päätöksiä. Venus on vielä leijonassa, eli elämässä on myös leikkimieltä ja iloa käytännöllisempien virtausten rinnalla. Lisää neitsyt-energiaa on luvassa maanantaina, kun uusikuu aloittaa uuden syklin neitsyessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti