tiistai 15. huhtikuuta 2014

Eklipsi Vaa'assa 2014

Vielä hiukan merkkikohtaista analyysiä tämän päiväisestä eklipsistä:

Eklipsi vaikuttaa luonnollisesti voimakkaimmin vaakoihin. Se vaikuttaa minä-kuvaan ja tavoitteisiin. Pystyt päivittämään jotakin olennaista elämässäsi. Erilaiset voimat vetävät sinua tällä hetkellä moneen eri suuntaan, mutta eklipsi auttaa sinua keskittymään hyvällä tavalla itseesi ja tärkeimpiin tehtäviisi.

Skorpioneihin eklipsi vaikuttaa hieman hienovaraisemmin kuin vaakoihin. Se muistuttaa rentoutumisen ja irtipäästämisen merkityksestä. Oma henkilökohtainen muutoskautesi on jo pitkällä ja nyt on oikea hetki päästää irti joistakin vanhoista asioista ja tunteista.

Jousimiehillä eklipsi vaikuttaa oikein hyväntuulisella alueella. Se tuo uutta merkitystä moniin kaverisuhteisiin ja erilaisiin älyllisiin ihmissuhteisiin. Se vaikuttaa myös harrastuksiin ja kaikenlaisiin vertaisryhmiin kartallasi.

Kauriit ovat vaakojen tavoin keskellä voimakasta muutoskautta. Eklipsi aktivoi kauriilla kaikkein kunnianhimoisimman osan karttaa. Tavoitteesi voivat saada nyt uuden suunnan. Joudut kuitenkin tasapainottelemaan työn ja kodin ja yksityiselämän vaatimuksen välillä vielä pitkään, mutta tama eklipsi vie sinut uudelle tasolle tehtävissäsi.

Myös vesimiehillä eklipsin vaikutus on lempeämpi kuin monilla muilla merkeillä, suorastaan mukava. Se tuo uusia tuulia ajatuksiisi ja elämääsi. Monilla se auttaa oppimaan jotain uutta, josta on hyötyä lähitulevaisuudessa.

Kaloilla eklipsi vaikuttaa intensiivisellä kartan alueella. Se voi tuoda uutta syvyyttä parisuhteeseen, tai se voi herättää uinuneita ongelmia yhteiselämässä. Joka tapauksessa se herättää suuria tunteita. Se ei ainakaan jätä kylmäksi....

Oinailla eklipsi povaa suuria elämänmuutoksia vaakojen ja kauriiden tavoin. Oinailla se vain vaikuttaa läheisimpiin, tärkeimpiin ihmissuhteisiin. Tällä hetkellä tiellä on paljon muutakin mietittävää ja tehtävää, mutta samalla tämä eklipsikausi on avaus tyydyttävämpiin ja syvempiin ihmissuhteisiin.

Härillä eklipsi vaikuttaa terveyteen ja rutiineihin sekä myös arjen hallintaan. Voit saada uusia ideoita paremmasta ruokavaliosta tai liikuntamuodoista. Hyvät rutiinit pitävät terveenä ja auttavat jaksamaan, ja nyt niitä on helppo parantaa.

Kaksosilla eklipsi osuu hauskalle kartan alueelle. Se tuo elämään lisää iloa. Nyt ilmassa on paljon muutakin, mutta eklipsi itsessään muuttaa elämääsi hauskemmaksi ja palkitsevammaksi. Löydät varmasti paljon ilonaiheita muiden haastavampien kuvioiden keskellä.

Ravut ovat neljäs merkki, johon eklipsi vaikuttaa muita voimakkaammin. Ravuilla se vaikuttaa erityisesti perhe- ja kotielämään. Se lisää myös perusturvallisuutta. Eklipsi vaikuttaa myös suhteisiin sukulaisiin ja perheenjäseniin. Se voi tuoda myös uusia näkökulmia menneisyyden tapahtumiin.

Leijonilla eklipsi vaikuttaa kommunikaatioon ja arkisiin sosiaalisiin kontakteihin. Elämäsi voi muuttua yllättävän aktiiviseksi, tapaat paljon erilaisia ihmisiä omassa lähiympäristössäsi ja osallistut mielenkiintoisiin keskusteluihin. Samat alueet voivat myös provosoida sinua yllättävästi.

Neitsyillä eklipsi muuttaa taloudellista tilannetta ja elämäsi rahavirtoja. Tulosi voivat muuttua nopeasti tai omaisuutesi arvo muuttuu yllättäen. Se vaikuttaa myös henkisellä puolella, eli muutokset voivat liittyä omanarvontuntoosi.

Eklipsit ovat aktiivisia kahdesta viikosta jopa kuuteen kuukauteen! Kertokaa ihmeessä, näkyykö vaikutus jo jotenkin....

6 kommenttia:

 1. Mulla ei näy muuta kuin helvetinmoinen väsymys ja haluttomuus mihinkään ylimääräiseen eli energiat on nollassa ja ollut jo pidemmän aikaa.Johtuiskohan tosta Marsin perääntymisestä? Vaaka ja nousu Neitsyt.

  VastaaPoista
 2. Kyllä marsin perääntyminen vaa'assa vaikuttaa just vaakoihin voimakkaasti. Myös muut merkit voivat tuntea ylimääräistä väsymystä ja haluttomuutta marsin perääntyessä....

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista Liisa ja mulla olis sulle kysymys? Ollaanko me syyskuun Vaakaihmiset jossain ihme notkelmassa kun tuntuu siltä että aika ei liiku ja kaikki ikäänkuin seisoo paikallaan? Ihan kuin olisi jossain mielen vankilassa ja lokakuisilla tuntuu menevän tosi lujaa ainakin kun lukee muita artikkeleita netistä.

  VastaaPoista
 4. Kauriina mietin, että mitähän tuo "joudut kuitenkin tasapainottelemaan työn, kodin ja yksityiselämän vaatimusten kanssa VIELÄ PITKÄÄN" käytönnössä tarkoittaa. Tunnistan itseni tilanteesta, mutta kiinnostaisi tietää, minkäpituisesta ajanjaksosta on kyse.

  VastaaPoista
 5. Ihan loppupään vaakoja auttaa jo kuun nousolmu, joka saapuu merkkiin sen lopusta. Muuten vaikeimmassa tilanteessa tällä hekellä ovat lokakuun alussa syntyneet. Kartan muut planeetat vaikuttavat tietenkin samalla.

  VastaaPoista
 6. Kauriilla on paineita monesta suunnasta. Lyhytvaikutteisimmat, jotka näyttävät nyt hankalimmilta, helpottavat 1-3 kuukaudessa. Pitkävaikutteiset muokkaavat elämää jopa vuosia, mutta be ovat suurimman osan aikaa vain taustalla.

  VastaaPoista