maanantai 28. huhtikuuta 2014

Eklipsi ja uusikuu Härässä 2014

Hei,
huominen uusikuu on samalla eklipsi härässä. Se on osittainen auringonpimennys ja lievempi ja pehmeämpi kuin edellinen eklipsi kaksi viikkoa sitten. Muutenkin paineet ovat helpottaneet nopeasti. Eklipsi on viimeisiä skorpioni-härkä -akselilla vaikuttaneista. Syksyllä on luvassa vielä yksi skorpioni-eklipsi nollassa asteessa skorpparia. Sitten paineet kevenevät näiltä merkeiltä pitkäksi aikaa.

Eklipsi itsessään liittyy omaan vartaloon ja fyysisiin nautintoihin. Energia liittyy hyvin syömiseen ja juomiseen sekä liikunnasta saatavaan mielihyvään. Sopiva hedonismi on paikallaan silloin tällöin.... Eklipsillä on myös mukavia aspekteja muihin taivaankappaleisiin. Se näyttää yhtä aikaa anteliaalta ja henkevältä. Eklipsi auttaa tekemään elämästä monella tavalla mukavampaa ja miellyttävämpää.

Uusikuu liittyy aina uusiin mahdollisuuksiin ja alkuihin. Nyt se on samalla eklipsi kuun peittäessä osittain auringon. Sanotaan, että auringonpimennykseen voi liittyä jonkun miehen poistuminen elämässä. Joskus niin käy ihan konkreettisesti, mutta usein se on sisäisempää ja henkisempää. Voi olla vaihteeksi hyvä nähdä miten paljon viisautta pelkissä tunteissa on ilman tarvetta analysoida kaikkea puhki. Logiikka ei anna kaikkia vastauksia, vaan välillä on luotettava omaan vaistoon, ja nyt sellainen hetki.

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti