sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikkokatsaus taivaanmerkkeihin

Huomenna alkava viikko on vielä suhteellisen leppoisa. Viikolla on vain pari normaalia transiittia, jotka värittävät muuten melko rauhallista viikkoa. Loppukuusta tapahtumien tahti kuitenkin kiihtyy ja samalla sisäiset paineet alkavat pikkuhiljaa kasvaa. Kannattaa kuunnella sisäistä ääntä, jos se kertoo muutoksen tarpeesta...

Tiistaina tunnelmaa kiristää auringon ja marsin oppositio. Tunteet ovat pinnassa ja kuohuvat yli helposti. Joillakin saattaa ilmetä passiivis-aggressiivisuutta. Päivä sopii parhaiten työskentelyyn yksin. Koska muita on mahdotonta vältellä koko päivää, jokin tapaaminen paljastaa oman heikon kohdan. Ärtymys on kuitenkin ohimenevää lajia, ja myös konfliktien täydellinen välttely on huono vaihtoehto.

Perjantaina venus kohtaa neptunuksen lempeissä ja haaveellisissa merkeissä. Yhdessä ne näyttävät mistä unelmoit tällä hetkellä ja mitä tarvitset enemmän elämääsi. Fantasiat ovat vain toteutumista odottavia faktoja. :) Nauti, mutta älä sitoudu perjantaina.

Viikon pääpaino on kuitenkin muutoksiin valmistautumisessa. Seuraavalla viikolla on vuoden 2014 ensimmäinen eklipsi, ja jokin elämänalue saa uutta puhtia!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti