maanantai 14. huhtikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen eklipsi

Heips,
huomenna on sitten vuoden ensimmäinen eklipsi ja se on vaa'an merkissä. Onko se "hyvä" vai "paha" eklipsi? No, olen nähnyt helpompiakin.... Mutta se ei tarkoita, ettei tästä eklipsistä voisi seurata hyviäkin asioita.

Olen kiinnostunut eklipseistä, koska ne liittyvät tärkeisiin elämänmuutoksiin. Ne kuvaavat usein tärkeän ihmissuhteen alkua, perheen perustamista, uusia työmahdollisuuksia ja muita isoja muutoksia. Parina viime vuonna eklipsit ovat vaikuttaneet erityisesti skorpioneihin ja härkiin. Nyt niiden painopiste muuttuu. Jatkossa eklipsit osuvat vaakoihin ja oinaisiin. Eklipsit liittyvät kuunsolmuun, joka liikkuu eläinradalla väärin päin. Siksi ne vaihtavat merkkiä hassusti ikäänkuin taaksepäin.

Huominen eklipsi vaa'assa vaikuttaa meidän kaikkien käsitykseen parisuhteesta. Se syventää ja kasvattaa parisuhteen merkitystä. Muut tiukat kuviot taivaalla kuvaavat sitä, että välillä on tietoisesti raivattava tilaa ihmissuhteille ja huolehdittava niiden hyvinvoinnista. Toisina aikoina ne voivat elää mukavasti pitkiäkin aikoja ilman erityistä huomiota, mutta se ei onnistu nyt. Tällä hetkellä kannattaa nostaa parisuhde, nykyinen tai tuleva, hetkeksi ykköseksi ja antaa sen antaa energiaa muuhun elämään.

Tämä on täydenkuun aikainen eklipsi, eli kuunpimennys. Se ei valitettavasti näy Suomessa, koska se osuu päiväsaikaan. Symbolisesti se merkitsee tilanteiden huipentumista ja loppua. Tämä eklipsi sopii hyvin vanhoista suhteista tai käytösmalleista luopumiseen. Se raivaa tilaa uusille suhteille tai ihanille asioille suhteessa. Mukavaa eklipsiä!

~ Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti