torstai 24. huhtikuuta 2014

Paineet helpottavat....

Hei,
tunnetteko jo, miten paineet helpottavat? Elämä muuttuu taas pikkuhiljaa kevyemmäksi ja aurinkoisemmaksi, kaiken kaikkiaan keväisemmäksi, kuten sen kuuluukin!

Muutos voi olla sisäinen tai ulkoinen. Joillekin on ehkä tapahtunut viime päivinä jotain konkreettista uutta. Jotkut ovat vain päättäneet pitää itsestään ja unelmistaan parempaa huolta. Jo päätös riittää tekemään jatkosta paljon helpompaa. Ja paras tapa välttää suuret kriisit on tehdä pieniä muutoksia matkan varrella.... Silloin asiat eivät jumiudu tai kasaudu niin pahasti.

Huhtikuun viimeiset päivät ovat helppoja ja valoisia. Ilmassa on paljon mukavia ja sulavia aspekteja viime päivien mutkien vastakohdaksi. Miten täydellinen sään ja astrologisen ilmaston muutos ja vieläpä näin nopeasti!

~ Liisa

2 kommenttia:

  1. Miten niin helpottavat? Eikö tämä kauan manattu suuri risti nyt vasta kunnolla aktivoitunut? Rokit ja rollit pitäisi vastaa alkaa...

    VastaaPoista
  2. Suurristi oli aktiivisimmillaan viime sunnuntaista keskiviikkoon. Nyt se jo aukeaa. Jupiter poistuu kuviosta pian kokonaan ja vaihtaa merkkiäkin. Mars ottaa vielä kontaktin plutoon ja uranukseen, mutta ei yhtä aikaa, kuten viime viikonloppuna....

    VastaaPoista