sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Domino-ilmiö

Hei,
minulta kyseltiin, onko toukokuussa rauhallisempaa? Kyllä on, onneksi, mutta ensin on selviydyttävä tästä loppukuusta. Pariin viikkoon mahtuu sekä kaksi eklipsiä että tiukka suurristi. Kovissa ajoissa on se hyvä puoli, että ne auttavat selvittämään mikä on todella tärkeää. Lähiviikot näyttävät vaativilta, mutta ei tarvitse panikoida. Vastaavia kausia tulee aina silloin tällöin ja niistä on selvitty ennenkin. Maailma ei lopu tälläkään kertaa. Maailmanlopun ennustajat painukoot hiiteen! Suuria muutoksia sen sijaan on luvassa monille, erityisesti kauriille, ravuille, vaaoille ja oinaille.

Yksi muutos johtaa usein toiseen. Esimerkiksi uusi työpaikka pakottaa harkitsemaan muuttamista, jos työmatkasta tulee hankala. Muutoksista tulee usein domino-ilmiö. Tai työmäärän muutos vaikuttaa parisuhteeseen ja työnjako perheessä on mietittävä uusiksi. Suurristi vahvistaa ja nopeuttaa näitä luonnollisia muutoksia, ja voi saada ne tuntumaan hyvin stressaavilta.

Ensi tiistaina on ensimmäinen eklipsi ja toinen seuraa kahden viikon kuluttua. Ensi sunnuntaina ja siitä keskiviikkoon suurristi on tarkimmillaan. Varatkaa erityistä malttia muutoksiin. Vaikeatkin tilanteet voi ajan kanssa kääntää omaksi parhaaksi. Mutta ratkaisu ei ole heti näkyvissä.... Tehkää yhteistyötä kaikenlaisten muutosten kanssa!

2 kommenttia:

  1. Kaikki päättyy hyvin! Mutta nää kuviot toimivat samalla tavalla kuin nopeutta rajoittavat töyssyt tiessä: kun näet ne ajoissa, tiedät hidastaa ja selviät hyvin toisin kuin, jos ajat töyssyihin täyttä vauhtia....

    VastaaPoista