keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Uusikuu vaa'assa - tasapainoa elämään

Tänään on uusikuu vaa'assa, mikä on perinteisesti hyvä alku ihmissuhteille, uusille ja vanhoille. Uuttakuuta ennen energiataso saattaa tipahtaa, kun energia suuntautuu uusiin alkuihin. Onneksi tilanne korjaantuu nopeasti, yleensä parin päivän sisällä.

Tämä uusikuu näyttää lempeältä. Sillä on niukasti kontakteja muihin taivaankappaleisiin, mutta merkin alussa se on erityisen voimakas. Kaikki vaa'at saavat loistavan alun synttärikuukaudelleen. Jos syntymäpäivä osuu muutaman päivän sisälle uudestakuusta, koko alkavaa vuotta leimaavat uudet alut ja mielenkiintoiset mahdollisuudet. Kuulla ja auringolla on sitä paitsi väljä yhtymä venukseen, mikä tuo usein onnea raha-asioissa ja rakkaudessa. Ja siitä on hyötyä kaikille merkeille, ei vain vaaoille.... :) Uusikuu muodostaa myös marsin kanssa helpon ja sulavan aspektin. Sekstiili antaa energiaa, mutta se ei ole päällekäyvää, vaan sopivasti annosteltua innostusta ja jaksamista.

Ainoa haastava kulma on neliö plutoon, mutta se on sen verran löysä, että se tuskin aiheuttaa ongelmia. Pieni mahdollisuus pakkomielteisyyteen on silti olemassa... Hyvät ja helpot aspektit peittävät todennäköisesti pienet ongelmat. Tämä on hyvä alku paitsi ihmissuhteille ja niiden uudistumiselle myös tasapainon löytämiselle eri alueille elämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti