keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Lokakuun taivaanmerkit

Lokakuussa voi tapahtua mitä vain. Eklipsit ja perääntyvä merkurius pitävät siitä huolen.... Lokakuu onkin loppuvuoden mielenkiintoisin ja vilkkain kuukausi. Jos tässä kuussa tuntuu kiireiseltä, kannattaa muistaa, että loppuvuosi onkin sitten leppoisampi.

Merkurius perääntyy 4.10.- 25.10. Se hidastaa ajattelua ja kommunikointia. Vaikutus tuntuu jo nyt, eikä vain blogin päivittämisessä.... Merkuriuksen perääntyminen kuulostaa usein riesalta: kommunikaatio tökkii, laitteet hajoavat ja esineet katoavat. Se ei kuitenkaan ole mikään universumin rangaistus ihmisille, vaan sillä on myös hyviä puolia. Normaalisti ajatukset laukkaavat nopeammin kuin pystymme toimimaan. Merkuriuksen perääntyminen hidastaa niitä, jotta voimme korjata virheitä ja saamme valmiiksi asioita, jotka ovat jostain syystä jääneet tekemättä. Silloin voi tavata vanhoja tuttuja ja verestää muutenkin muistoja. Lisäksi aiemmin kadonneet tavarat saattavat löytyä. Kausi on kieltämättä joskus harmillinen, mutta sitä voi myös käyttää monella tavalla hyödyksi.

Eklipsit ovat 8.10. ja 24.10., pian keskiyön jälkeen. Ensimmäinen eklipsi tapahtuu täydenkuun aikaan, eli se on oinaassa. Jälkimmäinen eklipsi osuu ihan skorpionin merkin alkuun. Ensi viikon eklipsi on paljon tarkempi kuin seuraava ja samalla myös voimakkaampi. Eklipsit tuovat mahdollisuuden nopeisiin elämänmuutoksiin. Ne antavat rohkeutta uusiin alkuihin ja tuovat usein yllättäviä mahdollisuuksia. Ensimmäinen eklipsi vaikuttaa erityisen voimakkaasti oinaisiin ja vaakoihin. Lisäksi se on yhtymässä uranukseen, mikä lisää yllätysmomenttia.

Jälkimmäinen eklipsi on onneksi lempeämpi. Se viimeistelee syklin skorpionissa. Skorpioneilla on ollut parin vuoden ajan tehokas muutoskausi saturnuksen ja eklipsien yhteisvaikutuksesta. Nyt se purkautuu nopeasti. Eklipsit jättävät hyvästit skorpioneille useaksi vuodeksi ja loppuvuodesta saturnus vielä pidemmäksi aikaa. Tämä viimeinen skorpparieklipsi on tosin harvinaisen lemmekäs, sillä se on todella tiukassa yhteydessä venukseen. Se näyttää alulta jollekin ihanalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti