maanantai 13. lokakuuta 2014

Myötätuulta ja alamäkeä yhtä aikaa

Heips,
tämä alkanut viikko näyttää harvinaisen mukavalta:
Tiistaina venuksen sekstiili jupiteriin
Keskiviikkona auringon sekstiili marsiin
Torstaina auringon yhtymä merkuriukseen
Perjantaina merkuriuksen ja marsin sekstiili sekä venuksen ja merkuriuksen yhtymä

Listan ei tarvitse sanoa mitään sellaisenaan, mutta se on harvinaisen pitkä lista helppoja transiitteja yhdelle viikolle. Normaalisti niitä on puolet tästä määrästä ja samaan aikaan tapahtuu haastavia kulmiakin. Mutta tämä viikko on täynnä universumin lempeää ilotulitusta...

Joskus omalla kartalla kuitenkin on jokin vakavampi transiitti, joka estää nauttimasta tämän hetken suotuisista aspekteista niin paljon kuin muut. Nämä yleisellä tasolla vaikuttavat transiitit kuitenkin helpottavat huomattavasti omien mahdollisten ongelmien ratkaisuja. Kaikki hyötyvät niistä väkisinkin tavalla tai toisella.

Täytyy kuitenkin muistaa, että merkurius perääntyy jatkuvasti, mikä voi viivästyttää töitä ja ylipäänsä asioiden hoitoa. Ihmiset saattavat sekoilla sanoissaan ja ajatuksissaan. Siitä on harvoin sen vakavampaa harmia. Pienet väärinkäsitykset selviävät melkein itsestään. Ja ensi viikolla on seuraava eklipsi. Sekin on periaatteessa hyvin positiivinen, mutta se on kuitenkin eklipsi, joten se voi tuoda nopeasti yllättäviä muutoksia, joihin totuttelu voi tuntua raskaalta.

Positiivisten aspektien tulva jatkuu muuten ensi viikollakin, ja oikeastaan koko ajan lokakuun loppuun saakka....

 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti