lauantai 18. lokakuuta 2014

Ristiaallokossa ~ ~ ~

Heips,
tässä sitä lillutaan edelleenkin monen mielenkiintoisen astrologisen vaikutuksen ristiaallokossa. Toisaalta taivaalla on kasoittain helppoja aspekteja. Toisaalta merkurius perääntyy. Ja taas toisaalta eklipsit muokkaavat elämäämme vääjäämättömästi..

Tämä viikonloppu on eräänlainen välitila, koska siihen ei osu tarkkoja aspekteja. Se onkin hyvä aika vain vetää henkeä tai hoidella rästihommia. Välillä on kiva vaan olla. Ensi viikolla alkaa taas tapahtua. Alkuviikosta on muutamia mukavia lyhytkestoisia transiitteja ja perjantaina seuraava eklipsi! Merkurius oikaisee ratansa lauantaina. Merkuriuksen perääntyminen on yksi syy siihen, mikseivät tämän viikon mukavat aspektit ole ehkä vaikuttaneet niin voimakkaasti kuin ne olisivat voineet. Toisaalta ilman niitä perääntyminen tuntuisi ehkä rankemmalta.

Myös kuunvaihe vaikuttaa vireyteen. Tällä hetkellä kuu pienenee koko ajan, mikä voi aiheuttaa väsymystä. Varsinkin yhdistettynä merkuriuksen perääntymiseen ja yhä pimenevään vuodenaikaan. Onneksi välissä on tällaisia kauniita ja aurinkoisia syyspäiviä! Tällä hetkellä kannattaa suosiolla hoidella vanhoja hommia tai rentoutua. Uusille aluille suotuisampi aika alkaa noin viikon päästä!

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti