torstai 23. lokakuuta 2014

Viimeinen eklipsi skorpionissa vähään aikaan

Kaksi viikkoa sitten oli eklipsi oinaassa. Ensi yönä on eklipsi skorpionissa. Oinas ja skorpioni eivät ole vastamerkkejä, joissa eklipsit yleensä esiintyvät, vaan aurinko on juuri ehtinyt lipua pois oinaan vastamerkistä vaa'asta. Se ei vähennä niiden tehoa. Mutta tämä kaksi viikkoa eklipsien välissä on muuttanut kuvioita taivaalla merkittävästi. Kaksi viikkoa sitten palaset eivät millän sopineet yhteen. Nyt niistä sen sijaan muodostuu kaunis kuvio. Yhtäkkiä planeetat tukevat ja kannustavat toisiaan.


Tämä eklipsi on harvinaisen ystävällinen ja lempeä. Se on tarkassa yhtymässä venukseen. Lisäksi se tekee vain mukavia aspekteja: sekstiilin marsiin ja kolmion neptunukseen. Se on harvinaisen hedelmällinen yhdistelmä. Skorpionin merkki liittyy siihen miten ihmissuhteet rikastavat elämää pintaa syvemmältä. Venus, aurinko ja kuu yhdessä merkin alussa pohjustavat uusia alkuja. Kaikenlaisiin suhteisiin löytyy lisää syvyyttä ja merkitystä. Sekstiili marsiin takaa etenemisen sopivalla teholla, ei liian voimakkaasti tai laimeasti, vaan sopivan ponnekkaasti. Ja kolmio neptunukseen tuo tilaisuuden toteuttaa unelmia paremmasta, lempeämmästä maailmasta ja elämästä. Taikavoimaa eklipsistä riittää kaikille yllin kyllin.

Useimmille tämä onkin hyvin herkullinen uusikuu ja eklipsi. Se viimeistelee skorpparieklipsit tältä erää. Varsinkin skorpparit ansaitsevat nyt hieman hemmottelua intensiivisen parin vuoden muutoskauden jälkeen. Hyväkin eklipsi voi olla joillekin haastava, tällä kertaa lähinnä, jos aurinko tai vaikka tärkeä stelliumi on neliössä eklipsiin. Useimmilla on ongelmana helppojen aspektien ainoa heikkous. Kun saa helposti jotakin mukavaa, tyytyy usein siihen, vaikka pienellä keskittymisellä voisi saada paljon enemmän. Älkää tyytykö nyt liian vähään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti