keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Aurinko skorpioniin...

Torstaina aurinko siirtyy vaa'asta skorpioniin. Molemmat merkit liittyvät ihmissuhteisiin. Ne täydentävät toisiaan, mutta ovat hyvin erilaisia. Vaaka liittyy ihmissuhteiden helppoihin ja hauskoihin puoliin. Alussa kaikki haluavat antaa hyvän kuvan itsestään. Skorpioni liittyy taas suhteen syvenemiseen ja sen haastaviin puoliin. Kun suhde etenee, eteen tulee monenlaisia valintoja.

Kyse ei nyt tosiaankaan ole siitä, että toiset ominaisuudet olisivat hyviä ja toiset pahoja. Skorppariin liittyy suhteen sisäinen ja merkityksellinen puoli. Se liittyy dynamiikkaan, jota ulkopuoliset eivät yleensä näe. Aina edes osapuolet itse eivät ole siitä niin tietoisia. Se liittyy luottamukseen, jakamiseen ja seksiin. Skorpionin merkille on tyypillistä mennä aina syvemmälle, olla tyytymättä ilmiselviin vastauksiin ja löytää uusia puolia itsestä ja toisesta. Kaikissa suhteissa on asioita, joista ei puhuta muille, ja skorpionit ovat siitä tietoisempia kuin muut. Salaisuudet voivat olla yhtä hyvin hyviä kuin pahojakin asioita.

Seuraava kuukausi on hyödyllinen kaikille ihmissuhteille. Se auttaa näkemään pinnan alle kaikissa tärkeissä ihmissuhteissa. Se auttaa löytämään niistä mahdollisuuksia, joita ei yleensä tule ajatelleeksi. Sama vaikutus auttaa myös kaikessa tutkimustyössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti