tiistai 7. lokakuuta 2014

Oinas-eklipsi 2014

Huomenna keskiviikkona on syksyn ensimmäinen eklipsi. Se tapahtuu täydenkuun aikaan, eli aurinko on vaa'assa ja kuu oinaassa. Eklipsi on tarkemmin sanottuna kuunpimennys. Maa, kuu ja aurinko asettuvat samaan tasoon toistensa kanssa ja hetken aikaa maa leikkaa pois auringon valon kuuhun sen toisella puolella. Eklipsi vaikuttaa voimakkaimmin vaakoihin ja oinaisiin. Myös ravut ja kauriit kokevat sen mullistuksia.


Tämä on merkittävä eklipsi, koska se on paljon tarkempi, ja samalla tehokkaampi, kuin seuraava eklipsi, ja lisäksi sillä on yhteyksiä melkein kaikkiin planeettoihin kartalla. Aurinko on yhtymässä venukseen ja kuu samoin yhtymässä uranukseen, eli ne tulevat vedetyiksi suoraan mukaan pimennykseen. Eklipsi on mukana myös kahdessa tärkeässä kuviossa. Toisaalta se on osa leijakuviota marsin ja jupiterin kanssa, toisaalta osa t-ristiä pluton kanssa. Kartalla neliön ja oppositioiden punaiset viivat erottuvat voimakkaammin kuin leijan siniset, vaikka niitä on suunnilleen yhtä paljon. Eli tällä eklipsillä on mahdollisuuksia vaikka mihin.... Auringon ja kuun lisäksi eklipsin kanssa samoissa asteissa ja pääaspekteissa on siis viisi muuta planeettaa. Jos kaipaat muutoksia, niitä voi tulla enemmänkin kuin tilasit...

Eklipsikartalla tapahtuu siis paljon. Leijakuvio on positiivinen ja aktiivinen. Se energisoi marsin, jupiterin ja uranuksen suurkolmion ja lisää siihen helppokäyttöistä energiaa. Neliö plutoon taas kauniisti sanottuna haastava. Varsinkin kauriit voivat joutua tekemään vaikeita ratkaisuja, kun aika ja energia eivät riitä kaikkeen.

Yleisellä tasolla eklipsi tuo lisää individualistista energiaa. Yhteisöllisyydestä puhutaan paljon, mutta myös yksilöllisyys on tärkeää. Yhteiseen pottiin on mahdoton tuoda mitään aidosti hyödyllistä, jos ei ensin tunne itseään. Tämä eklipsi auttaa löytämään omaa itsenäistä energiaa, josta alkavat kaikki uudet asiat. Muutos lähtee nyt todella konkreettisesti itsestä.

~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti