maanantai 15. syyskuuta 2014

Astrologia ihmissuhteissa

Heips,
astrologia ihmissuhteissa on lempiaiheeni. Blogissa se on jäänyt vähemmälle, koska transiitit ovat aina ajankohtaisia.... Mutta astrologiasta, ihan perusteistakin, on paljon hyötyä ihmissuhteissa.

Yksi suurimmista ongelmista ihmissuhteissa on väärät odotukset. Se pätee kotona, koulussa, töissä ja kaikkialla. Esimerkiksi töissä ei voi odottaa, että kaikki merkit lähestyvät ja hoitavat asioita samalla tavalla. Jotkut ovat hitaampia ja pitkäjännitteisempiä kuin toiset. Jotkut nopeita, mutta kyllästyvät tai väsyvät nopeasti. Tai läheisissä ihmissuhteissa jotkut merkit kaipaavat enemmän omaa tilaa ja jotkut taas paljon läheisyyttä. Kumpikaan ei ole oikein tai väärin. Eri tilanteisiin täytyy vain löytää sopiva ihminen.

Aurinkomerkki antaa hyvin viitteitä persoonallisuudesta ja se on usein helppo selvittää (kiitos fb!). Se ei kuitenkaan kerro koko totuutta. Mutta tarkkailemalla näkee helposti onko joku lähellä omaa aurinkomerkkiään vai onko kartalla paljon muita vaikutteita.

Merkit jakaantuvat neljään pääryhmään elementtien mukaan: tuli eli oinas, leijona ja jousimies, maa eli härkä, neitsyt ja kauris, ilma eli kaksonen, vaaka ja vesimies sekä vesi eli rapu, skorpioni ja kalat. Yleensä ihminen tulee helposti toimeen saman elementin ihmisten kanssa. Lisäksi elementit muodostavat kaksi helppoa paria: tuli+ilma ja maa+vesi. Näillä pareilla on paljon yhteistä, joten niiden kesken syntyy helppoja kohtaamisia.

Onko sama aurinkomerkki sitten ihanteellinen kumppani? Ei yleensä. Se voi toimia, kuten muutkin suhteet, mutta hyvään suhteeseen tarvitaan muiden kartanosien kuin aurinkojen yhteensopivuutta. Saman aurinkomerkin ihmiset ystävystyvät yleensä helposti keskenään, mutta tiiviissä suhteessa kaivataan usein myös täydentäviä ja tasapainottavia asioita. Liika samankaltaisuus voi kostautua esimerkiksi päätöksenteossa, jos kumpikaan ei osaa päättää tai molemmilla onkin omat hyvin vahvat mielipiteet. Siksi pitkät suhteet syntyvät yleensä jonkin muun kuin oman aurinkomerkin kanssa.

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti