sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Viikko 38: rauha maassa (ja taivaalla)

Tästä alkaa rauhallinen viikko. Taivaalla ei ole isompia aspekteja ennen kuin sunnuntaina. Lähes aspektiton viikko ei ole ollenkaan huono juttu. Se tarkoittaa vain, että voimme valita vapaammin tavoitteemme. Tällaisen viikon voi hyvin käyttää lepäilyyn ja latautumiseen. Tai viikosta voi tehdä hyvin tuotteliaan, koska ulkopuoliset tekijät eivät häiritse keskittymistä. Miten päin vain. Sinä päätät.

Joka tapauksessa tämä viikko sopii edelleen hyvin erilaisten käytännön asioiden järjestelyyn, koska aurinko kulkee vielä reilun viikon neitsyessä. Aika on hyvä myös omien tavoitteiden puolueettomaan tarkasteluun, koska transiiteista on ikään kuin taukoa.

Viikon päätteeksi sunnuntaina venus tekee sekstiilin saturnukseen ja mars neliön neptunukseen. Ensimmäinen aspekti liittyy pitkäkestoisiin, tyydyttäviin ihmissuhteisiin. Onni löytyy usein tutuista ja turvallisista asioista. Niitä ei voi arvostaa liikaa. :) Jälkimmäinen liittyy ongelmiin oikean tavoitteen tai toimintatavan löytämisessä. Ihmiset usein ali- tai yliarvioivat voimavaransa. Ja on vaikea tietää kumpaa itse tekee, eri asioissa todennäköisesti eri tavoilla, ja usein toiseen suuntaan kuin itse luulee. Epäselvyydet selkenevät itsestään muutaman päivän kuluessa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti