torstai 9. helmikuuta 2012

Venus Oinaassa

Venus siirtyi eilen oinaaseen ja kulkee siellä seuraavat viikot...Venus on rakkauden ja romantiikan planeetta, mutta lisäksi se huolehtii kaikkien ihmissuhteiden sujuvuudesta. Venus myös varmistaa, että elämämme on tarpeeksi mukavaa ja miellyttävää. Muiden planeettojen tehtävänä on saada meidät työskentelemään ahkerasti tai puolustamaan etujamme. Venus sen sijaan auttaa rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.

Oinaassa venus ei ole vahvimmillaan. Sen ilmapiiri ei tue venukselle ominaisia arvoja. Venus oinaassa -kausi on silti hyödyllinen monille. Se auttaa olemaan sopivasti itsekäs ihmissuhteissa, jotka helposti perustuvat liikaa kompromisseihin. Erityisesti romanttiset suhteet kärsivät usein kaavoihin kangistumisesta. Nyt on hyvä aika miettiä mikä tuo iloa itselle. Kaikkea hyvää elämässä ei tarvitse tai voi jakaa. Kausi voi olla myös todella sosiaalinen, kunhan varaat tarpeeksi aikaa myös itsellesi. Jakamisen aika tulee myöhemmin.

Lisäksi ihmiset saattavat nauttia tavallista enemmän liikunnasta ja urheilusta, sekä uusien harrastusten aloittamisesta. Itse asiassa uusiin ihmisiin tutustuu nyt helposti. Elämästä saa eniten irti aktiivisuudella ja oma-aloitteisuudella.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti