perjantai 24. helmikuuta 2012

Ruotsin pikkuprinsessa Estelle

Yleensä en seuraa juurikaan kuninkaallisten elämää, mutta vauva-uutiset ovat vaan ihania... Ohessa on tuoreen pikkuprinsessan kartta ja ajatuksia siitä. Tieto syntymäajasta löytyi Aftonbladetin sivuilta:


Hänellä on aurinko kaloissa, seuranaan monta muutakin planeettaa. Aurinko, kuu, merkurius, neptunus ja khiron kaloissa kuvailevat hyvin herkkää ja taiteellista luonnetta. Niistä tulee tuntuma herkkätunteisesta ja -vaistoisesta sekä intuitiivisesta ihmisestä. Kalat näkevät maailman usein eri lailla kuin muut. Heille se on paljon enemmän kuin näkyvä ja käsinkosketeltava todellisuus. He vaistoavat monimuotoiset mahdollisuudet, joita on kaikissa tilanteissa. Kaikki nämä planeetat sekä lisäksi uranus ovat käytännöllisessä 2.huoneessa. Silloin ideoilla ja unelmilla on hyvät mahdollisuudet löytää konkreettinen ilmaisumuoto. 2.huone liittyy myös henkilökohtaisiin raha-asioihin, ja kertymä siellä osoittaa, että kuningasperheen jälkeläisellä nämä asiat ovat hyvällä tolalla. Siellä on kyllä merkkejä ristiriidoistakin, jopa äkillisistä muutoksista. Pikkuprinsessa peilaa jossain määrin koko kuningaskunnan arvoja asemansa puolesta, ja nämä arvot ovat selvästi muuttumassa.

Seuraavaksi huomiota herätti pluton asettuminen 1.huoneeseen. Estellen kartalla pluto hallitsee keskitaivasta, eli hänen tulevia velvollisuuksiaan. Nuo velvollisuudet vaikuttavat voimakkaasti hänen persoonallisuuteensa. Kontrollin säilyttäminen on hänelle tärkeää, ja saattaa saada hänet vaikuttamaan salaperäiseltä. Nousumerkkinä hänellä on seikkailunhaluinen jousimies. Se tuo luonteeseen iloa, uskallusta ja filosofisuutta. Se on hyvää vastapainoa korostuneen vesielementin mahdollisesti aiheuttamalle surumielisyydelle. Kartan hallitsija jupiter on 3.huoneessa, mikä luo miellyttävän sosiaalisen vivahteen karttaan. Luultavasti hän tulee pärjäämään erittäin hyvin koulussa, ja saa ehkä useita sisaruksia.

Vielä modaliteeteista eli kartan laaduista: joustava laatu on selvästi vahvin. Siinä on paitsi määrällisesti eniten pisteitä ja planeettoja, myös ne tärkeimmät, eli aurinko, kuu ja nousumerkki. Hänen luonteensa vahvuudet ovat siis joustavuus, mukautuvuus ja sopeutuvaisuus. Toiseksi eniten löytyy johtavaa laatua, mikä auttaa tekemään aloitteita ja ottamaan asiat omaan hallintaan. Ne ovat normaaleja johtajan ominaisuuksia. Näyttää siltä, että hänen roolinsa tulee olemaan enemmän keskusteleva ja erilaisia vaihtoehtoja luova kuin johtava perinteisessä mielessä.

Kartalla on tietenkin paljon muutakin, mutta tässä olivat vain tärkeimmät ensihuomiot. Jokaisesta kartasta voisi kirjoittaa vaikka kirjan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti