lauantai 4. helmikuuta 2012

Neptunus kaloissa: Tulimerkit

Neptunuksen siirtyminen kaloihin on helpotus kaikille merkeille. Se johtuu siitä, että kalojen hallitsijana se viihtyy luonnollisesti kaloissa eikä aiheuta ristiriitoja kuten esimerkiksi vesimiehessä. Sen energiat pääsevät oikeuksiinsa omassa merkissä. Neptunus hallitsee tunteita, unia, yliluonnollisia ja uskonnollisia kokemuksia, myös merta. Se ruokkii mielikuvitustamme. Kaikilla planeetoilla on negatiivinen puolensa, ja neptunuksen pimeä puoli ilmenee usein alkoholismina, tai muuna pakona todellisuudesta, mitä ääriuskonnollisuuskin oikeastaan on. Useimmat onneksi saavat voimaa fantasioista tuntematta tarvetta upota niihin kokonaan.

Tulimerkeillä neptunus hallitsee tunne-elämää. Laajasti katsottuna siihen kuuluu kaikenlaisia tunteita turvallisuudentunteesta luottamukseen ja myötätuntoon. Eri merkeillä painottuvat hieman erilaiset tunteet:
Jousimiehellä neptunus siirtyy neliöön suhteessa omaan merkkiin kuten myös kaksosella. Jousimiehellä muutos painottuu kotirintamalle. Neptunus auttaa sinua rakentamaan kodistasi rauhan tyyssijan, jossa saat latailla akkujasi jaksaaksesi seikkailla muualla. Viihdyt kotona hyvin hiljaisuudessa vaikka muuten pidät vauhdista. Kotiin liittyy turvallisuudentunne, joka näyttää vahvistuvan, ehkä palaavan uudelleen neptunuksen paluun myötä. Muutos ulottuu perheeseesi, vanhempiisi, menneisyyteesi ja muistoihisi. Näyttää siltä, että asiat asettuvat parhain päin. Jotkut asiat saavat kauan kaipaamansa rauhan. Lopulta koti on mielentila, josta saat voimaa ja joka kulkee mukasi kaikkialla.

Leijonillakin muutos on merkittävä. Neptunus siirtyy vihdoinkin pois leijonien parisuhdealueelta hämmentämästä ihmissuhteita. Se jatkaa intiimillä alueella, mutta sopusointuisemmissa merkeissä. Se siirtyy alueelle, joka liittyy yhteisiin arvoihin, jakamiseen ja luottamukseen. Yleensä alueen yhteydessä mainitaan seksi ja verot, ristiriitaista mutta totta. Ihmissuhteet siirtyvät nyt uudelle tasolle, jossa tärkeintä ei ole suhde sinänsä vaan se mitä se antaa teille molemmille. Tästä lähtien ihmissuhteet saattavat rikastuttaa elämääsi taianomaisella tavalla!

Oinailla neptunus siirtyy kartan henkiselle alueelle. Se vauhdittaa mielenrauhan ja henkisen tasapainon etsimistä. Henkisyys ei ole uskonnoista riippuvaista, mutta saattaa joillakin ilmetä luontevasti niiden kautta. Kyse on ennemminkin kyvystä olla tyytyväinen elämään ja itseensä ilman tarvetta suorittaa tai saavuttaa ensin jotain ansaitakseen sen. Sellainen henkinen tasapaino ja tyytyväisyys auttaa selviämään kaikesta mitä saattaa sattua. Neptunus auttaa nyt löytämään sellaista myötätuntoa itseäsi ja muita kohtaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti