perjantai 2. maaliskuuta 2012

Ei ehkä niin rentouttava viikonloppu...

Ilmapiiri näyttää enimmäkseen hyvältä. Suuri kolmio tarkentuu pikkuhiljaa, ja mieliala nousee sen mukana. Viikonlopuksi on kuitenkin luvassa pari lyhytkestoista, mutta haastavaa aspektia...

Huomenna lauantaina aurinko ja mars ottavat yhteen. Riitoja voi syntyä mitättömistä aineksista, koska ihmiset ovat räjähdysherkkiä. Jotkut voivat sen sijaan olla epävarmoja ja varmuuden vuoksi puolustuskannalla. Jotkut vanhat torat saattavat nousta uudelleen esiin. Samoin jokin vanha mielipaha voi muistua mieleen, ja ilmassa voi olla turhaa marttyyriasennetta. Tällaisten päivien haaste on pitää omia puoliaan loukkaamatta turhaan muita, ja sama toisin päin: antaa muiden puolustaa omia rajojaan loukkaantumatta siitä itse.

Sunnuntaina vastakkain ovat venus ja saturnus. Niiden vaikutus voi tuntua (ohimenevänä) ilottomuutena. Velvollisuudet painavat, ja elämässä tuntuu olevan liian vähän aikaa sekä työhön että huvitteluun. Toisaalta vain jommankumman valitseminen ei ole mielekästä tai mahdollista. Myös ihmissuhteet saattavat tuntua hetkellisesti tukahduttavilta. Joskus ne näyttävät tuovan velvoitteita, ja elämä ilman niitä näyttää houkuttelevammalta kuin se onkaan, pidemmän päälle.

Hyvä puoli molemmissa aspekteissa on se, että ne kestävät korkeintaan päivän. Jos esiin nousevan ongelman käsittelee avoimin mielin, vaikutus voi olla paljon lyhyempikin. Yleensä tällaiset päivät nostavat esiin asioita, jotka ovat muhineet pinnan alla jonkin aikaa, ja joista on hyvä päästä eroon.

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti