keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Täysikuu Neitsyessä

Huomenna torstaina on täysikuu, joka näyttää ja tuntuu melkoisen täydeltä jo tänään. Tämä täysikuu on todella mielenkiintoinen. Se edeltää muutamalla päivällä seuraavaa merkuriuksen perääntymistä. Se näyttää miten pitkälle olemme päässeet juuri ennen kuin palaamme ainakin jollain tasolla menneisyyteen. Samalla tämä täysikuu on osallinen suurkolmiossa, joka on tarkimmillaan ensi viikolla.


Kolmio erottuu kartalla jo selvästi sinisistä viivoista muodostuvana. Kuu on yhtymässä marsiin. Se ohjaa kaikilla huomion yhdelle suurkolmion vaikutusalueelle. Kuu ja mars yhdessä ovat aika räjähdysherkkä yhdistelmä. Parhaimmillaan se antaa rohkeutta näyttää miltä oikeasti tuntuu, mutta viestistä tulee helposti liian voimakas, jopa aggressiivinen. Suosittelen siksi välttämään torstaina kaikkia vaikeita tilanteita ja ihmisiä, jos mahdollista.

Kaloilla täysikuu vaikuttaa parisuhteen alueella. Se antaa tietoa suhteen tilasta, minkä avulla voi tehdä tarvittavia korjauksia. Haasteet voivat olla melkoiset, sillä alueella on myös perääntyvä mars. Se voi enteillä yhteenottoa. Raha-asiat liittyvät luultavasti ongelmiin jotenkin. Kannattaa varata ylimääräistä kärsivällisyyttä siihen mihin ryhtyy.

Oinailla täysikuu voi paljastaa piileviä terveysongelmia. Kannattaa kuunnella kropan pikkuvihjeitä ennen kuin vaivat kroonistuvat. Altistat itsesi ehkä turhaan loppuunpalamiselle. Muista levätä tarpeeksi.

Härillä täysikuu näyttää miten ilmaiset tällä hetkellä itseäsi. Osaatko olla niin leikkisä ja luova kuin haluaisit olla? Leikkiminen voi olla aikuisellekin hauskaa ja hyödyllistä. Kummallista kyllä, mutta oma alitajuntasi näyttää blokkaavan osan luovuudestasi.

Kaksosille täysikuu paljastaa mitä kotirintamalle kuuluu... Kotisi ei näytä nyt niin rentouttavalta paikalta kuin se voisi olla. Roolit perheessä muuttuvat aina välillä, ja täysikuu näyttää tilanteen, jotta voit päättää onko se sitä mitä haluat vai ei.

Ravun kannattaa miettiä hetki päivittäisiä ihmissuhteita, eli ihmisiä joita tapaat koulussa tai työpaikalla. Jokin niissä kaipaa kohennusta. Et ehkä ilmaise aina itseäsi kovin selkeästi, tai ehkä joku auktoriteetti ei ole takanasi kuten yleensä.

Leijonalle kyse on rahasta. Näet mihin omat rahasi riittävät ja mihin eivät. Siis tällä hetkellä. Partnerin tilanne vaikuttaa luonnollisesti myös sinun käyttövaroihisi. Jokin iso matkusteluun tai opiskeluun liittyvä projekti vaatii ehkä lisää rahaa.

Neitsyt, näet itsesi tavallista selkeämmin toisten silmin. Olet avuliaampi ja huolehtivampi kuin tiedätkään. Tämä uusikuu auttaa löytämään rajasi, jos ne ovat hukassa. Olet ollut ehkä huolissaan yhteisten rahojen riittämisestä, mutta se menee ennen pitkää ohi.

Vaa'alla täysikuu vaikuttaa kartalla mielenrauhan alueella, ja paljastaa oletko tyytyväinen elämääsi kaikkein laajimmalla tasolla. Maailmassa on paljon kärsimystä, mutta jos olet viisas, pystyt olemaan onnellinen ilman että sinun tarvitsee sulkea silmiäsi siltä.

Skorpparilla täysikuu vaikuttaa kaveri- ja harrastusporukoiden kautta. Se kertoo vastaavatko ihmiset, joiden kanssa vietät aikaasi, yhä myös yksityisiä arvojasi. Se voi myös paljastaa jonkin henkilökohtaisen haaveesi, joka on ollut kypsymässä.

Jouskarilla täysikuu valaisee työhuonetta. Se näyttää miten lähellä olet tavoitteidesi saavuttamista. Se paljastaa myös esimerkiksi miten yksityiselämäsi tukee uraasi. Urasi on muutosvaiheessa ja perheen tuki on tärkeää.

Kauris saattaa haaveilla matkustelusta tai opiskelusta. Haluat henkisesti tai fyysisesti lisää liikkumavaraa, ehkä seikkailuakin. Täysikuu voi paljastaa mahdollisuuden siihen. Jokin perheasia jarruttaa tosin etenemistä vielä vähän aikaa.

Vesimiehellä täysikuu paljastaa tärkeitä asioita parisuhteesi tilasta, kuten luotatko kumppaniisi tarpeeksi. Erimielisyyksiä voi ilmetä yhteisten rahojen käytössä. Osa ongelmista johtuu tällä hetkellä heikentyneestä kommunikaatiosta.

Tämä täysikuu tosiaan näyttää sellaiselta, joka puhdistaa ilmaa, ja on siksi todella tarpeellinen. Silti kannattaa varoa pistämästä itseä tai lähimmäisiä liian tiukille torstaina, kun täysikuu on voimakkaimmillaan. Mahdolliset esiin nousevat ongelmat ehtii käsitellä myöhemminkin, rakentavammassa hengessä... Tsemppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti