tiistai 13. maaliskuuta 2012

Jupiter ja pluto

Aika ristiriitaisissa tunnelmissa alkoi tämä mahtava viikko. Siihen vaikuttaa varmasti merkuriuksen eilen alkanut perääntyminen. Minulla oli jo ongelmia aikataulujen ja kännykän kanssa. Ja kuulin kaverilta huonoja uutisia. Tulossa taitaa olla varsinainen vuoristorataviikko. Tunteet käyvät nyt ylikierroksilla. Lopputuloksen pitäisi onneksi olla kaikin tavoin tyydyttävä.

Tänään suurkolmiosta vaikuttaa voimakkaimmin jupiterin ja pluton keskinäinen kolmio. Koko kolmio on myös aktiivinen useita päiviä ennen ja jälkeen tarkimpien päivien. Huomenna on suurin osa tarkoista kohtaamisista, mm venuksen ja jupiterin yhtymä sekä marsin ja jupiterin kolmio. Marsin ja pluton kolmio on tarkimmillaan torstaina.

Pluto muuttaa nyt jossain määrin jokaisen kykyä olla oman elämänsä auktoriteetti, ottaa vastuu itsestään ja muista ja huolehtia velvollisuuksistaan. Kukapa ei haluaisi hallita elämäänsa paremmin, sen sijaan että elää vanhempiensa tai esimiehen varjossa? Pluton muutokset ovat perusteellisia, syvällisiä ja pitkäkestoisia. Muutokset eivät aina ole mukavia, mutta tällä hetkellä jupiter tekee niistä helpompia. Se auttaa löytämään muutokseen tarvittavat resurssit ja nauttimaan itse prosessista.

Tsemppiä tähän ristiriitojen ja mahdollisuuksien viikkoon!
~ L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti